Mâncarea nesănătoasă pe care o consumă Regina Elisabeta. Este marea ei plăcere
În vârstă de 94 de ani, suverana Marii Britanii are un meniu bine pus la punct de către un nutriţionist. Are, însă, o mare plăcere culinară. Aceasta este mâncarea nesănătoasă pe care o consumă Regina Elisabeta.
Regina Elisabeta şi marea ei plăcere: burgerii
Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru stricteţea sa în multe dintre ariile vieţii sale. Aşa cum era de aşteptat, suverana are mare grijă şi la ceea ce mănâncă. Aceasta ţine cont de indicaţiile unui nutriţionist pentru a avea o sănătate de fier. Desigur, ca orice om, are şi mici plăceri culinare la care nu poate renunţa: tortul de ciocolată, cerealele servite la micul dejun şi… burgerii. Da, aţi citit bine! Regina Marii Britanii mănâncă fast food!
Nu vă aşteptaţi să consume produse făcute în marile lanţuri de fast food. Suverana se bucură din când în când de burgeri de lux. Carnea este de vânat, chifla a fost scoasă din meniu de ani de zile, iar sosul este unul din afine culese din serele de la Castelul Winsdor. De asemenea, burgerul este consumat doar cu ajutorul furculiţei şi a cuţitului!
Fructele şi legumele consumate de Regină sunt crescute chiar în livezile şi grădinile reşedinţelor sale. De exemplu, la Castelul Sandringham, are o imensă livada de mere, în timp ce la Balmoral se cultivă zmeură, căpşune, afine şi coacăze, conform celor de la The Telegraph.
„Este foarte disciplinată. Ar putea mânca orice îi pofteşte inima, dar este strictă. Iar aceasta dietă o ajută să se menţină atât de bine şi atât de sănătoasă la cei 94 de ani ai săi”, a dezvăluit unul dintre cei 20 de bucătari de la Palatul Buckingham.
Ce mănâncă, de obicei, Regina Elisabeta
Pe masa regală, sunt servite mereu produse proaspete, carne roşie (vită, vânat, miel), peşte, dar şi ciocolată. Se pare că Regina Elisabeta consumă zilnic ciocolată neagră. De asemenea, nu trece zi în care suverana să nu bea cel puţin un grade, un cocktail preparat cu gin şi Dubbonet, lucru moştenit de la mama sa. Ca desert, alege fructe proaspete, biscuiţi pe care îi serveşte alături de ceaiul de la ora 5 sau jeleuri după o reţetă specială a unuia dintre bucătării de la palat. Desigur, niciodată in exces.
Dacă am vorbit despre mâncărurile preferate de Elisabeta, este important de precizat că sunt anumite alimente pe care aceasta nu le doreşte deloc în dieta sa. Este vorba despre cartofi, paste, ouă albe, ceaiul îndulcit sau coajă de pâine.