Mâncarea anti-mahmureală recomandată de Carmen Brumă după Revelion. Ingredientele care îţi salvează ziua de 1 ianuarie
Nu obișnuiește să consume des și nici mult alcool, însă are o recomandare despre care spune că funcționează perfect pe băutorii cu experiență. Carmen Brumă a împărtășit rețeta pentru o salată anti-mahmureală, ce poate fi consumată cu încredere pentru metabolizarea facilă a alcoolului în organism.
Carmen Brumă împărtășește pe platformele sociale tot felul de lucruri din viața personală, ce i-ar putea ajuta într-un fel sau altul pe urmăritorii săi. În urmă cu puțin timp, soția moderatorului TV Mircea Badea a dezvăluit mâncarea potrivită pentru starea de mahmureală, de după o noapte de beție.
Chiar dacă nu consumă alcool des și nici în cantitate mare, Carmen Brumă a oferit asigurări că salata anti-mahmureală dă rezultate chiar pe băutori cu experiență. Nu este deloc greu să o prepari. Ai nevoie de câteva legume, ouă, nuci, plante aromate și condimente, după gust.
Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, experiență neplăcută la TV! Din ce cauză a fost scoasă de pe post iubita lui Mircea Badea, în trecut: „O extravaganță” VIDEO EXCLUSIV
Ingrediente necesare pentru salata anti-mahmureală
- 2-3 cartofi
- 2 ouă
- 2-3 castraveți murați medii
- câteva ciuperci fierte
- 1 mână de nuci
- 1 linguriță de ulei de măsline
- câteva frunze de busuioc
- condimente: piper și sare, după gust
Cum faci salata anti-mahmureală a lui Carmen Brumă
- Se curăță, se spală și se pun la fiert 2-3 cartofi mari.
- Se pun la fiert și 2 ouă – în același vas sau în unul separat.
- Se taie cartofii în funcție de preferințe, după ce s-au răcit.
- Se adaugă peste cartofi și ouăle fierte.
- Se taie castraveții murați și se adaugă în salată.
- Se adaugă ciuperci fierte tăiate felii sau cubulețe.
- Se finalizează salata adăugându-se o mână de nuci.
- Se condimentează cu: ulei de măsline, frunze de busuioc, sare și piper.
Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă a pozat în costumul Evei. Imaginile fierbinți pe care domnii le-au savurat
Cum ajută produsele din salată la metabolizarea alcoolului
Salata anti-mahmureală a lui Carmen Brumă poate fi consumată imediat după preparare, chiar în prima zi după Anul Nou sau după ce ai participat la o petrecere la care ai consumat foarte mult alcool. Datorită conținutului pe care îl prezintă ingredientele folosite, organismul va metaboliza mai ușor alcoolul.
Cartofii conțin amidon și vitamine din grupul B, care ajută organismul să metabolizeze alcoolul. Ouăle au, printre altele, acizi omega 3 cu rol antiinflamator, coenzima Q10 pentru protecția mitocondriilor și cisteină, ce ajută la neutralizarea acetaldehidei, substanța în care se transformă alcoolul.
Castraveții murați ajută la refacerea bacteriilor din intestin afectate de alcool și, de asemenea, diminuează senzația de greață. Ciupercile au vitamina B6 și L-theanina, care contribuie la reducerea stresului și la o mai bună concentrare.