Mama Luizei Melencu, decizie de ultimă oră, după ce a fost chemată la DIICOT: ”Acele oase au fost plantate!”

de: Madalina Moraru
26 09. 2019

Descoperirile tragice de la Caracal nu par să mai înceteze. Rudele adolescentei au făcut câteva noi declarații incredibile. Totodată, mama Luizei Melencu, chemată la DIICOT, a refuzat să se mai prezinte.

Mama Luizei Melencu, chemată la DIICOT

Deși e vorba de o investigație de proporții, familia tinerei dispărute și pe care Gheorghe Dincă ar fi omorât-o pare să fi ajuns la capătul puterilor. Oamenii nu știu nici până în momentul de față ce s-a întâmplat cu Luiza și s-au săturat să mai ceară o explicație.

Monica Melencu a refuzat să se prezinte la DIICOT, în această joi, pe 26 septembrie. Femeia a fost somată să fie adusă cu un mandat și riscă o amendă de până la 5.000 de lei, pentru că nu s-a prezentat. Mama fetei sechestrate și presupus ucise a fost citată pentru a se prezenta la ora 10:00, pentru o nouă audiere și prelevare de probe ADN. Totul după ce procurorii DIICOT au cerut ajutorul FBI pentru a putea ajunge la o concluzie în privința oaselor găsite pe proprietatea lui Dincă.

Fostul tinichigiu auto din Caracal susține că rămășițele umane găsite de către autorități ar aparține Luizei. Tânăra a dispărut pe data de 14 aprilie din acest an.

De ce refuză mama Luizei Melencu vizita DIICOT?

Mama Luizei a luat o decizie drastică, deoarece refuză o nouă prelevare de probe ADN. Motivația ei principală e uluitoare. Anchetatorii s-au prezentat la începutul saptămânii pe proprietatea ei și i-au cerut să-i însoțească pentru acestă operațiune. Nu i-au oferit, însă, nicio explicație sau arătat vreun document oficial.

Bunicul Luizei Melencu le-a oferit jurnaliștilor și câteva explicații pentru refuzul vizitei la DIICOT. Bărbatul este de părere că rămășițele omenești găsite în casa lui Dincă, din Caracal, au fost lăsate acolo, în mod intenționat.

„Să nu se mai facă speculaţia că acele oase sunt oasele Luizei, pentru că n-au reuşit să demonstreze acest lucru. (…) Acele probe au fost plantate acolo”, susține Stelian Iordache, potrivit adevărul.ro.