Mama Luizei Melencu cere ajutor. Nu poate plăti amenda de 5.000 ron de la DIICOT

Mama Luizei Melencu cere ajutor. Nu poate plăti amenda de 5.000 ron de la DIICOT

Momente grele pentru Monica Melencu. Femeia nu își permite să plătească amenda primită de la DIICOT. Mama Luizei Melencu cere ajutor și pare să fie disperată, din pricina situației în care a fost pusă. Nu știe nici până în momentul de față ce s-a întâmplat cu fiica ei, dar autoritățile o obligă să plătească suma uriașă.

Mama Luizei Melencu cere ajutor. Nu poate plăti amenda de la DIICOT

În dimineața de miercuri, pe 2 octombrie, familia Melencu a primit un plic în care exista o înștiințare conform căreia sunt buni de plată. Vor avea de achitat amenda de 5.000 lei, pentru că inițial femeia a refuzat să se prezinte la DIICOT pentru recoltarea de noi probe ADN.

Mama Luizei Melencu cere ajutor. Nu poate plăti amenda de 5.000 ron de la DIICOT
Monica Melencu nu poate plăti amenda de 5.000 ron, primită de la DIICOT

Chiar dacă ulterior a acceptat să meargă la București și să se supună cerințelor anchetatorilor, Monica Melencu tot a fost amendată. Potrivit celor de la adevărul.ro, femeia a suferit un real șoc atunci când poștașul le-a înmânat plicul cu pricina.

Mama Luizei, fata pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o, alături de Alexandra Măceșanu, nu știe ce va face în prezent dacă e nevoită să plătească acești bani. Mai mult, domiciliul familiei a fost vizitat de jandarmi, vineri, pe 27 septembrie, și s-a iscat un întreg scandal. Fata de 18 ani, din Dioști, a dispărut pe data de 14 aprilie, în Caracal.

Ce spune femeia despre această lovitură

„Cu atâta duşmănie au fost banii ăştia daţi! Mi-e greu să postez acel cont, dar… Dintr-un om capabil, în momentul de faţă am devenit un om incapabil, mă simt un om incapabil. 50 de milioane. Sunt mulţi bani, vă daţi seama, cu toate că suntem părţi vătămate.

Dacă cineva venea şi lua legătura şi cu noi, şi ne explica, nu eram oameni care nu înţelegeam. Dar atâta timp cât vii pur şi simplu, pentru că m-am pomenit cu oamenii ăia peste mine în curte, nu ştiam ce să mai zic, nu ştiam în care parte să mă uit. Dacă dânşii cooperau cu noi, să ne explice…

Eu nici în momentul de faţă nu am atâta siguranţă ce se face cu acel test. Vă daţi seama câte îmi trec prin cap. Şi nu sunt sigură. O să mă arunc în fața mașinii pentru treaba asta. Nu e vorba de bani. Cred că vor să le declare pe aceste două fete moarte, ceea ce nu este adevărat. Eu ştiu ce vorbesc. Nu este adevărat. Dacă cineva venea şi copera şi cu noi…

N-a cooperat nimeni trei luni şi jumătate, când s-a muşamalizat cazul, dar nici în momentul de faţă, când situaţia este aşa cum este. Să vină cineva să-ţi explice. Sunt două zile de când nu pun nimic pe gură, doar cafea şi apă. Oare, mai putem să trăim aşa, stau şi mă-ntreb?!”, a spus mama Luizei Melencu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI