05 dec. 2023 | 13:06

Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declaraţii neaşteptate după eliberare. De ce se consideră vinovată: „Am greşit”

News
Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declaraţii neaşteptate după eliberare. De ce se consideră vinovată:
Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu

Mama lui Vlad Pascu, acuzată de influențarea declarațiilor și amenințare în dosarul fiului său, a fost recent eliberată din arestul la domiciliu. Aceasta a făcut primele declarații legate de situația în care se află, în cadrul unui interviu acordat unui ziarist. Ce spune despre sentimentele pe care le trăiește și despre perioada grea pe care o traversează?

Miruna Pascu, primele declarații după eliberare

Miruna Pascu, mama implicată în această controversată anchetă a cumplitului accident de la 2 Mai, a acordat un scurt interviu revoluționarului și ziaristului Marian Ceaușescu, în cadrul Tribunalului București.

În timpul interviului, aceasta a subliniat că se abține de la a face declarații privind dosarul și situația actuală, susținând că orice afirmație ar putea fi percepută ca o lipsă de respect față de părinții Robertei și ai lui Sebastian, victime ale tragediei.

„Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public.

Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime. Consider că eu, dacă aș declara ceva, ar fi o impietate față de părinții acelor copii”, a declarat Miruna Pascu.

CITEȘTE ȘI: Cum a reacţionat Miruna Pascu la vederea imaginilor cu tinerii ucişi de fiul său la 2 Mai. Femeia nu s-a putut abţine

Interdicțiile primite pentru familia Pascu de către autorități

În contextul anchetei privind fiul său Vlad Pascu, Miruna Pascu a declarat că nu a avut discuții cu părinții celor doi copii implicați în dosar. Într-un răspuns direct la întrebarea dacă a stat de vorbă cu aceștia, Miruna Pascu a declarat că are o interdicție din partea procurorilor de a discuta despre dosar. Aceasta a afirmat și faptul că, încă de la început, s-au produs greșeli privind mediatizarea extreme a acestui caz, dând naștere la o multitudine de speculații.

„Nu. Eu nu am voie să vorbesc nimic despre dosare. Este o interdicție din partea procurorilor. Consider că aceste lucruri… de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților”, a transmis Miruna Pascu.

Mama lui Vlad Pascu a primit din partea revoluționarului Marian Ceaușescu două lumânări pe care să le aprindă la mormântul victimelor fiului său. Aceasta a apreciat gestul făcut de bărbat și a dat asigurări că va face acest lucru, atunci când va fi posibil.

”Fiind în postul Crăciunului, apreciez foarte mult și în măsura în care la un moment dat se va putea, cu siguranță că o s-o fac”, a adăugat aceasta.

Mai mult, Miruna Pascu a fost întrebată dacă se consideră vinovată pentru faptul că și-a scăpat fiul de sub control, însă aceasta a refuzat să se pronunțe în acest sens, argumentând că mai are un copil acasă și nu poate aborda aceste subiecte delicate.

CITEȘTE ȘI: Cine este mama lui Vlad Pascu și cu ce se ocupă. Miruna Pascu deține o avere uriașă, locuiește într-un apartament de 4 milioane de euro

Urmărește interviul acordat de Miruna Pascu (Sursa: Ziarul Amprenta):

Parteneri
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Redactia.ro
A venit momentul marilor schimbări pentru 3 zodii. Viața li se va transforma complet după 20 iulie, când va fi Marte în Gemeni
Click.ro
STARLETA română, apariție NECENZURATĂ la Beach Please! Ce a FĂCUT cu un artist în CULISE
Vocea.biz
O grădină din Teleorman, plină cu palmieri, face furori pe internet. "Mulți nu cred că este din România și mă sună pe video"
Digi24
DESPĂRȚIREA momentului în România! Și-au spus ADIO după 6 ani de mariaj!
Unica.ro
Românii, înnebuniți de caniculă și legi aberante. Imagini incredibile, la doi pași de Parlament
EVZ.ro
3 trucuri prin care să te răcorești pe timp de caniculă, fără aer condiționat. Puțini oameni știu că aceste sfaturi chiar funcționează
Spynews
Cutremur total în Europa. Ungurii au dat cărțile pe față: Va crește radical
Capital.ro
Florin Ristei, înlocuit în emisiune. Cine i-a luat locul? Vedeta a părăsit PRO TV și a bătut palma cu Antena 1. Nimeni nu se aștepta!
Avantaje
UCRAINA ATACĂ RUSIA! NATO și-a dat ACORDUL
Mediaflux
Dacă stai la bloc, trebuie să știi că nu mai plătești această taxă
Spynews.ro
Testul IQ al zilei. Corectează 2 + 0 = 18, în doar câteva secunde
Realitatea.net
Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Daiana și Rareș, detalii neștiute despre cuplul lor. Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY
Antena 1
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
Impact.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'
Shtiu.ro