Mama Cristinei îl face praf pe ginerele său, Andrei Rotaru. Tanța Blonda îi declară război: “Vă aştept în cele mai înalte tribunale”

de: Violeta Badea
23 08. 2024

Războiul dintre Cristina Rotaru și soțul ei, Andrei, a luat o turnură dramatică, iar mama concurentei de la Insula Iubirii, Tanța Blonda, nu ezită să intervină. După ce a văzut imaginile din Thailanda, unde ginerele ei și-a declarat iubirea pentru ispita Diandra, femeia a lansat un atac dur pe rețelele sociale, exprimându-și dezamăgirea profundă și anunțând că este pregătită să-și apere copilul cu orice preț.

Mama Cristinei, atac devastator la adresa ginerelui său, Andrei

După 10 ani de căsnicie, relația dintre Cristina și Andrei Rotaru a fost zguduită de participarea acestora la ”Insula Iubirii”, unde concurentul a cedat ispitei și s-a apropiat de Diandra.

Deși ar fi trebuit să fie o experiență de testare a fidelității, acest show a scos la iveală o latură surprinzătoare a lui Andrei Rotaru, care s-a declarat îndrăgostit de ispită. Acest comportament i-a dezamăgit profund pe cei din familia lui, în special pe Tanța Blonda, mama Cristinei, care a reacționat vehement.

”Andrei Rotaru, stop! Deja ai încălcat orice limită a familiei mele. Gata cu victimizarea, suntem toţi disperaţi pentru ce scoţi pe gură şi acuzi soţia ta de 10 ani.

Ai profitat de iubirea ei pură, mi-ai adus fata în pragul disperării”, a scris Tanța Blonda pe pagina sa de Facebook, subliniind că este pregătită să ducă lupta până în tribunale.

Cristina Rotaru, ispitită de un alt bărbat

În timp ce Andrei își trăia idila pe insulă, Cristina a hotărât să nu mai rămână în umbra soțului și să exploreze propriile sentimente. A început să se apropie tot mai mult de Eric, un alt participant la show, iar relația dintre ei a devenit tot mai pasională. Această schimbare a surprins atât publicul, cât și pe Andrei, care a fost șocat de comportamentul soției sale.

Acesta, văzând imaginile cu Cristina și Eric, a avut o reacție neașteptată, minimizând importanța faptelor soției sale. „Ce am văzut a fost nimic în comparație cu ceea ce a făcut. Deci, putea să facă și dragoste, este egal cu zero ce mai văd eu de aici încolo”, a declarat el. Aceste cuvinte au fost picătura care a umplut paharul pentru Tanța Blonda, intensificându-i furia.

Citește și Răsturnări de situație între Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii. Imaginile care confirmă dacă în prezent au divorțat sau nu!

”Acuzatori fără dovezi”

Tanța Blonda a luat o poziție fermă, declarând război ginereleui său și arătându-se gata să meargă până în instanță pentru a-și proteja fiica.

”Dacă unul din familia voastră aveți curajul să vă judecați cu mine, vă aștept în cele mai înalte tribunale. Trădători! Și acuzatori fără dovezi”, a continuat ea în mesajul postat pe rețelele sociale.

În plus, mama Cristinei își exprimă constant preocuparea pentru binele fiicei sale, rugându-se zilnic pentru protecția și fericirea ei. Mesajele sale pline de emoție reflectă durerea și dezamăgirea unei mame care își vede copilul suferind.

Conflictul dintre Cristina, Andrei și mama acesteia pare să fie departe de a se încheia, iar evoluția acestuia va fi cu siguranță urmărită cu interes de publicul ”Insula Iubirii”.

Citește și Viitoarea soție a lui Marcel de la Insula Iubirii, atac la Maria, concurenta după care a plâns ispita masculină. A comparat-o cu un animal: „No offense”!