Mall închis în București din cauza unei alerte cu bombă. Circulația e blocată total

Mall închis în București din cauza unei alerte cu bombă. Circulația e blocată total

Un mall din București a fost închis în urma unei alerte cu bombă, sute de oameni fiind evacuați. Circulația este blocată total în zonă, iar alerta de securitate este în desfășurare de mai bine de trei ore. În aceste momente, SRI efectuează verificări. Cum a fost anunțată amenințarea cu bombă și pentru cât timp va mai rămâne mall-ul închis, afli în rândurile de jos ale acestui articol.

Alertă cu bombă într-un mall din Capitală

Într-un mare mall din Sectorul 3 din București se desfășoară de mai mult de trei ore o alertă de securitate, după ce o amenințare cu bomba a fost anunțată, prin email, la Poliția Capitalei. Serviciul Român de Informații (SRI) efectuează verificări în momentul transmiterii acestei știri.

Din incinta complexului comercial au fost evacuate sute de persoane, în vreme ce circulația rutieră din zonă a fost blocată. Mall-ul rămâne în continuare închis, întrucât operațiunea de verificare nu a luat sfârșit.

În vreme ce Poliția Capitalei a blocat circulația în zona mall-ului, SRI a transmis trupe antitero acolo unde a fost anunțată amplasarea unui dispozitiv exploziv.

Este vorba despre Park Lake, unul dintre cele mai mari mall-uri din București.

„În urma unei sesizări primite printr-un email prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenție pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă. Alături de echipajele Poliției s-au demarat procedurile în cauza și măsurile specifice de intervenție. Va ținem la curent“, a transmis SRI printr-un comunicat.

Citește și: Alertă cu bombă la un mall din Capitală! Ce au anunțat autoritățile

Circulația este blocată total

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Bogdan Ghebaur, a transmis că circulația din zona mall-ului Park Lake a fost blocată. Suspectați că ar putea fi autorii amenințării cu bombă sunt foști angajați ai unei firme de pază din mall-ul Park Lake, care au fost concediați înainte de sărbătorile de Crăciun.

Atât angajații, cât și clienții prezenți în mall au fost evacuați din interiorul acestuia, în vreme ce operațiunea de căutare a pachetului explozibil este în desfășurare. La fața locului s-a deplasat și Detașamentul Pirotehnic din cadrul SIIAS.

Centrul Comercial Park Lake a fost evacuat pentru efectuarea de verificări, având în vedere procedura legală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI