24 oct. 2024 | 13:14

Madonna, o nouă apariție controversată. Diva s-a pozat în timp ce mănâncă supă, fără haine pe ea

Monden
Madonna, o nouă apariție controversată. Diva s-a pozat în timp ce mănâncă supă, fără haine pe ea
Madonna, o nouă apariție controversată. Diva s-a pozat în timp ce mănâncă supă, fără haine pe ea

Madonna nu încetează să își uimească fanii de pe rețelele de socializare, iar de curând a apărut într-o ipostază cu totul atipică. Artista în vârstă de 66 de ani s-a fotografiat în timp ce savura o supă, topless, iar cei care o urmăresc au reacționat imediat.

Cum a apărut Madonna pe internet, la 66 de ani

Madonna este una dintre cele mai îndrăznețe artiste și nu pare să schimbe acest lucru nici la 66 de ani. Cântăreața bifează apariții excentrice atât pe scenă, cât și în mediul online, iar recent s-a afișat fără haine, pe internet.

În imaginile postate pe contul de Instagram, Madonna apare savurând o supă cremă cu crutoane, având doar un șervet în partea de sus, fără bluză. Cu părul împletit în două cozi, cu un machiaj dramatic și un colier cu cristale la gât – așa s-a afișat diva în fața celor aproape 20 de milioane de oameni care o urmăresc.

Cel mai probabil, vedeta pop se pregătea să participe la o ședință foto sau la un eveniment și a ales mai întâi să mânănce și apoi să se îmbrace, pentru a nu murdări hainele.

Madonna, dată în judecată după cel mai recent turneu

Artista se confruntă cu mai multe acuzații și probleme legale, după cel mai recent turneu al său, Celebration. Cei care au participat la concerte o acuză pe Madonna că nu a respectat ora de începere și că spectatorii au fost nevoiți să îndure condiții dificile la spectacolele artistei.

Pe parcursul turneului Celebration al Madonnei, artista s-a confruntat cu mai multe procese legate de desfășurarea concertelor. Unul dintre cazuri, intentat de doi spectatori după concertul din Brooklyn din decembrie 2023, a vizat ora târzie de începere a spectacolului. Reclamanții au acuzat organizatorii și cu privire la locul de desfășurare, menționând ”publicitate falsă” și ”reprezentare neglijentă” deoarece spectacolul a început la 22:30, deși fusese anunțat pentru 20:30.

Aceștia au susținut că întârzierea le-a cauzat probleme de transport și le-a perturbat programul, mai ales că spectacolul s-a încheiat după ora 1:00. Totuși, procesul a fost în cele din urmă respins fără a se ajunge la o înțelegere, fiecare parte acoperindu-și propriile costuri​.

Într-un alt proces intentat pe numele ei, cineva a acuzat-o pe Madonna că a expus publicul la ”pornografie fără avertisment” în timpul unui spectacol din California, în martie 2024. Reclamantul a susținut că show-ul a prezentat femei topless simulând interacțiuni intime și s-a desfășurat într-un spațiu sufocant, unde Madonna ar fi cerut oprirea aerului condiționat. Acest proces a subliniat și problema întârzierii concertului, o plângere recurentă pe parcursul turneului​.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Patru zodii care vor avea o după amiază grea. Trebuie să fie atente la acțiunile lor
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Putin a dat ordin. Rusia a pornit războiul hibrid cu România. Județele vizate
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
Ce au ajuns să facă KAMALA și TRUMP pentru câteva VOTURI. Bătălia e FOARTE STRÂNSĂ!!
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro