Madonna, apariție spectaculoasă. Nu mai ține cont de vârstă. Cum arată în fustă mini la 66 de ani

de: Violeta Badea
23 09. 2024

Madonna continuă să sfideze trecerea timpului, demonstrând că vârsta este doar un număr. Cântăreața de 66 de ania avut o apariție memorabilă la un eveniment organizat de casa de modă Dolce & Gabbana în Milano, unde a ales o ținută îndrăzneață și provocatoare. Diva și-a etalat silueta într-o fustă mini și ciorapi din plasă, arătând că încă își păstrează stilul iconic.

Madonna, look îndrăzneț și extrem de sexy la 66 de ani

Regina Muzicii Pop a fost surprinsă de fotoreporterii italieni într-un outfit extravagant, care a întors toate privirile. Madonna a purtat o fustă mini combinată cu ciorapi din plasă și un sutien negru, peste care a asortat un corset alb, mulat pe corp.

Un brâu negru i-a subliniat talia, aducând un plus de eleganță și structură ansamblului. În picioare, vedeta a ales o pereche de cizme negre înalte, iar look-ul său a fost completat cu o pereche de mănuși lungi și un fular negru din blană.

Deși artista are 66 de ani, chipul ei nu arată nicio urmă de îmbătrânire. Datorită procedurilor estetice la care a recurs de-a lungul anilor, blondina continuă să afișeze un aspect impecabil, fără riduri, iar acest detaliu a fost remarcat și de cei prezenți la eveniment.

Tabloidul Daily Mail a relatat despre lipsa de expresie a feței vedetei, ceea ce a ridicat întrebări în legătură cu posibile intervenții estetice recente.

Relația cu iubitul tinerel, Akeem Morris

Madonna nu doar că își menține tinerețea prin aparițiile sale îndrăznețe, dar și prin viața ei personală. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu fotbalistul jamaican Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani.

Cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar tânărul s-a mutat în casa vedetei. Se pare că Madonna este extrem de îndrăgostită de partenerul său, iar apropiații au dezvăluit că relația lor este una puternică, deși artista are reguli stricte.

Potrivit unei surse apropiate, Madonna nu-i permite iubitului său să doarmă în patul lor comun decât dacă ea decide acest lucru și îi interzice să se uite la televizor, mai ales la meciuri sau emisiuni sportive, atunci când sunt împreună.

Citește și Madonna şi-a făcut testamentul. Speriată de moarte, aceasta a decis cui lasă averea de sute de milioane de dolari. Surpriză mare!!

Lux și răsfăț în relație

Cântăreața este cunoscută pentru generozitatea sa și nu ezită să își răsfețe iubitul cu cadouri scumpe și călătorii de lux. Luna trecută, cei doi au fost împreună în Italia, unde Madonna și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și prieteni apropiați.

Se pare că relația lor este tot mai strânsă, iar cântăreața arată că, la 66 de ani, poate să trăiască viața după propriile reguli, fără să țină cont de vârstă.

Citește și Imaginea cu Madonna care i-a dezgustat pe mulți fani. Cum a putut să apară artista!