16 oct. 2024 | 09:52

Mădălina Ghenea face furori cu trupul ei fără de cusur. Rochia decoltată i-a pus în valoare silueta de sirenă

Monden
Mădălina Ghenea face furori cu trupul ei fără de cusur. Rochia decoltată i-a pus în valoare silueta de sirenă
Mădălina Ghenea face furori cu trupul ei fără de cusur. Rochia decoltată i-a pus în valoare silueta de sirenă

Mădălina Ghenea demonstrează, cu fiecare apariție, că își merită titlul de cea mai frumoasă româncă. Actrița știe să își pună în valoare silueta cu tot felul de ținute, iar una dintre cele mai recente apariții ale sale i-a lăsat cu gura căscată pe fanii ei.

O nouă apariție impecabilă marca Mădălina Ghenea

Chiar dacă are o mulțime de proiecte și evenimente la care participă, Mădălina Ghenea își face timp și pentru fanii ei de pe Instagram, unde postează constant fotografii de la diverse ședințe foto și apariții publice. Frumoasa româncă a participat recent la un eveniment dedicat modei, la Milano, și a făcut furori într-o rochie decupată.

Actrița, care este și fotomodel, a îmbrăcat o ținută albă, lungă, cu spatele gol și cu decupaje laterale. Rochia mulată i-a pus în valoare silueta impecabilă, iar mânecile voluminoase, cu puf, au adus un plus de originalitate ținutei.

Românca a asortat o coafură lejeră și un machiaj cu ruj roșu, care s-au potrivit perfect cu rochia și a făcut furori pe covorul roșu. Fotografiile pe care le-a publicat chiar ea pe Instagram au adunat zeci de mii de like-uri din partea celor care o urmăresc.

Ce spune despre operațiile estetice

Chiar dacă presa a scris în repetate rânduri că românca ar fi apelat la bisturiu pentru a arăta bine, Mădălina Ghenea a negat aceste zvonuri. Actrița a publicat, la un moment dat, fotografii cu ea din adolescență și a spus că și-a modificat doar stilul de machiaj și că nu s-a operat pentru a arăta mai bine.

”Pentru cei care spun că mi-am operat nasul sau că mi-am tăiat faţa, ca să îmi schimb înfăţişarea, am publicat pe Facebook aceste poze realizate în 2008 şi postate în 2009. Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să îmi schimbe înfăţişarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumuseţe, la 14 ani când am început moda nu ştiam să mă machiez, sau să mă aranjez, în timp am învăţat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi.am tăiat niciodată faţa. Voi cum arătaţi la 14 ani?”, a scris Mădălina Ghenea pe pagina de Facebook, acum câțiva ani.

Mădălina Ghenea și-a construit o carieră de succes în lumea modei, dar și în actorie, în Italia. Românca s-a stabilit acolo și în prezent locuiește alături de fiica ei, Charlotte, pe care o are din relația cu Matei Stratan. Actrița și-a luat și părinții alături de ea, pentru a o ajuta cu creșterea fetiței și pentru a-i avea aproape tot timpul.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Cum a scăpat Hitler din Primul Război Mondial. Povestea soldatului care i-a cruțat viața: „Dacă aș fi știut cine era, nu l-aș fi lăsat să plece”
Click.ro
Filmări spectaculoase din Ucraina cu un sistem de rachete RAK-SA-12 în acțiune. Sistemul croat e montat pe un Humvee american
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Angajații, cocoșați Guvern cu taxele. Românii plătesc la stat mai mult decât polonezii
EVZ.ro
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Spynews
Băutura care te lasă fără permisul de conducere. Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest pentru amfetamină
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Video halucinant! Copiii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian au fost filmați! Nimeni nu știe nimic de ei. Ce spun pe înregistrare / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro