Mădălina Ghenea, decizie radicală. Reacția care i-a uimit pe fani. Ce se întâmplă acum

Mădălina Ghenea, decizie radicală. Reacția care i-a uimit pe fani. Ce se întâmplă acum
Mădălina Ghenea, decizie radicală. Reacția care i-a uimit pe fani. Ce se întâmplă acum

Cu toate că este una dintre cele mai frumoase femei din lume, Mădălina Ghenea nu are noroc în dragoste. Astfel că, din cele mai recente declarații ale sale, reiese că relația sa cu Leonardo Maria Del Vecchio se îndreaptă spre final.

Mădălina Ghenea, decizie radicală

Mădălina Ghenea poate fi considerată un adevărat trofeu pentru bărbați, de altfel a și fost iubită de bărbați celebri, printre care Leonardo DiCaprio și Gerard Butler, însă niciuna dintre relațiile sale nu s-a concretizat printr-o căsătorie.

În urmă cu câteva luni însă, după despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei sale, Mădălina Ghenea părea că-și găsiste marea iubire, fiind mai fericită ca niciodată. Astfel că Leonardo Maria Del Vecchio, moștenitorul unui imperiu de miliarde, și iubita lui, păreau a avea planuri mari, iar în ultima vreme apăruseră tot mai multe zvnonuri cu privire la o eventuală logodnă, zvonuri pe care Mădălina Ghenea nu le-a negat. Recent însă, frumoasa brunetă a lăsat să se înțeleagă că relația dintre ea și Leonardo, iubitul cu șapte ani mai tânăr, nu este ceea ce voia ea.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare. (…)”, notează viva.ro.

Vrea să își dedice viața fiicei și profesiei sale

Mădălina Ghenea a scris apoi că își dorește să își dedice viața fiicei sale și profesiei de actriță, menționând și că nu simte că mariajul trebuie să fie o presiune în viața ei. În ce privește declarația că niciunul dintre bărbații vieții ei nu a fost demn de a-i fi soț, aceasta răspunde mai mult decât clar întrebărilor legate de relația ei cu Leonardo Maria Del Vecchio.

„Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele.

Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată”, a precizat Mădălina Ghenea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI