Mădălin Voicu, schimbat total de nepoțica lui. Ce spune despre revenirea lui pe scenă EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
08 06. 2022

Mădălin Voicu, cunoscutul violinist român, susține în exclusivitate pentru Impact.ro că se simte un bunic „împlinit, fericit, mulțumit și încântat”. Iar epitelele menite să-i zugrăvească bucuria pe care o trăiește de mai bine de o lună și jumătate, de când a venit pe lume cea mai tânără membră a familiei sale, pot continua aproape la nesfârșit.

Bucuros că este din nou bunic

Deși are deja 6 ani de când se bucură de o asemenea experiență familială, Mădălin Voicu recunoaște că ultimele luni i-au adus o stare interioară cu care nu s-a mai întâlnit până acum.

„Am 6 ani de când sunt bunic. Cu tot ce presupune asta! Ei bine, de când a venit pe lume Anora Ecaterina, fiica fiicei mele și cel mai proaspăt nepot al familiei, parcă și eu sunt altfel. Iar asta nu poate decât să mă bucure! Cu părere de rău vă spun însă că nu vă voi povesti o serie de lucruri din viața noastră, fiindcă îi datorez asta Ioanei!”, a precizat Mădălin Voicu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Mădălin Voicu ar fi vrut un alt nepoțel

Actualul secretar de stat la Ministerul Culturii ne-a împărtășit însă, în exclusivitate, o discuție personală purtată cu fiica sa, Ioana Voicu, cu puțin înainte ca Anora Ecaterina să vadă lumina soarelui.

„Într-o bună zi, mă abordează fiica mea. Și-mi spune direct: „Auzi, tata, eu știu că tu ai ai prefera să ai tot un băiat ca nepot. Însă eu îmi doresc foarte mult o fată! Așa că, te rog, să nu te amesteci în povestea asta!”

Mi-a plăcut, vă spun sincer, abordarea fiicei mele pe care nu cred că o voi uita prea curând. Mai ales că a fost până la urma după voia ei, nu a mea!”, ne-a mai adăugat același Mădălin Voicu.

Pe de altă parte, Mădălin Voicu e categoric atunci când face prezentarea nepoțelei sale.

„Anora Ecaterina are amprenta noastră. Din capul locului am recunoscut pedigriul familiei Voicu și încerc și un prognostic. Cred că va moșteni și talentul muzical al familiei. Altfel, nu am niciun fel de îndoieli că seamănă cu mama ei, dar are ceva și din bunicul ei!”, ne-a mai mărturisit violonistul.

Botezul, cel mai probabil în toamnă

În ceea ce privește celelalte evenimente familiale legate de nașterea micuței, Mădălin Voicu susține că nu deține amănunte.

„Nu știu când va avea loc botezul. Mă gândesc că în toamnă, cel mai probabil. Poate atunci se va face și nunta! Dar toate astea țin de deciziile Ioanei și ale soțului ei. Eu nu voi face altceva decât voi lua act de ele!”, a mai spus fericitul bunic.

Ioana Voicu, 34 de ani, una dintre vedetele celui mai tânăr post central de televiziune din România, a născut-o în a doua parte a lunii aprilie pe Anora Ecaterina. Unica fată din familia numeroasă a lui Mădălin Voicu are la bază studii aprofundate de vioară, după modelul bunicului și tatălui ei, Ion și Mădălin Voicu, unul mai cunoscut ca altul. Ea s-a logodit în această primăvară cu Alex Fenechiu, tatăl micuței Anora Ecaterina.

Mădălin Voicu revine pe scenă

Pe de altă parte, ultimele luni ale anului îi vor aduce lui Mădălin Voicu un nou motiv de imensă bucurie. El a promis că va reveni din toamnă pe scenele lirice ale României.

„Am promis că nu mă voi maimuțări să cânt cu mască pe durata pandemiei și a efectelor ei caraghioase, după mine. Mă refer la instrumentiștii care trebuiau să poarte mască, la fel ca și spectatorii. Ca atare, din toamnă anunț public că revin pe scenă. Voi da curs tuturor invitațiilor serioase!”, a conchis el.