Mădălin Ionescu și-a șocat fanii pe Instagram. Ce a pățit la față vedeta tv: „Zici că am fost bătut o săptămână”

de: Andrei Simion
17 10. 2019

Mădălin Ionescu și-a șocat fanii cu ultima fotografie postată pe contul personal de Instagram. Fostul prezentator de televiziune și-a făcut un selfie în care pare că a fost bătut. Din fericire, a fost vorba doar despre o joacă cu fetița lui, care a luat fardurile mamei și l-a machiat.

Mădălin Ionescu, pe Instagram: „Zici că am fost bătut o săptămână”

Cei care îl urmăresc pe Mădălin Ionescu pe Instagram și nu au citit descrierea de la ultima fotografie postată pe rețeaua de socializare au crezut că fostul prezentator de televiziune a fost bătut crunt. Vedeta a precizat însă că s-a jucat cu fetița lui, care a luat fardurile mamei și l-a machiat cum a știut mai bine.

„Da… nasol ! Știu ! Eu sunt ăsta … Zici că am fost bătut o săptămână. Am rămas șocat când m-am văzut în oglindă. Persoana care m-a desfigurat este … Petra. Da… E în faza make-up artist. Machiaj profesionist, ce să mai vorbim”, este mesajul care însoțește fotografia postată de Mădălin Ionescu pe rețeaua de socializare.

Foto: Instagram Mădălin Ionescu

„Foarte bine știe Petra să machieze”, „Jesus, chiar am crezut că ești bătut”, „mamă… și eu care credeam că ai fost bătut” și „hai că ne-ai speriat de-a binelea” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mădălin Ionescu pe Instagram.

Fetița lui Mădălin Ionescu are propriul cont pe rețeaua de socializare. Acesta este administrat de mama ei, Cristina Șișcanu. Din fotografiile postate se observă că Petra este deja pasionată de modă.