Mădălin Ionescu și-a criticat soția. Ce a îndrăznit să îi spună Cristinei Șișcanu

de: Irina Maria
17 01. 2021

Cu toate că o iubește enrom, Mădălin Ionescu și-a criticat soția. Ce a îndrăznit să îi spună Cristinei Șișcanu în legătură cu fetița lor, Petra? Aflați tot misterul în cele ce urmează.

Mădălin Ionescu și-a criticat soția

Cele două vedete tv, jurnaliști de meserie, se iubesc de mulți ani. Sunt căsătoriți și formează o familie frumoasă. Cei doi au împreună 3 copii, doi dintre ei fiind ai jurnalistului Mădălin Ionescu din prima căsătorie. Cristina Șișcanu și soțul ei au o fiica, pe nume Petra, pe care o iubesc la nebunie.

Dar se pare că iubirea o împinge pe jurnalistă spre o titulatură de ”mama mult prea permisivă”. Cristina Ionescu a mărturisit, conform ciao.ro, că soțul ei, dar și părinții săi, o critică pe motiv că i-ar petrmite Petrei să facă mult prea mult ce își dorește ea.

Cristina Șișcanu, o mamă permisivă

Vedeta tv a mărturisit că vrea să își lase fiica să se exprime. Pentru că Petra ar avea o personalitate puternică, micuța este dornică de a explora necunoscutul. Fapt ce este complet firesc pentru orice copil de vârsta ei. Dar se pare că această libertate pe care Cristina Șișcanu i-o oferă nu e pe placul familiei sale.

„Ștefania, fata cea mare, nu mai stă cu noi. Filip este un copil special. A rămas cu niște probleme de dexteritate. Filip și Petra sunt foarte uniți și sunt grijulii unul cu celălalt.

Mie mi-au reproșat și mama, și Mădălin, că prea o las pe Petra să facă ce vrea. Am vrut sa se manifeste. Să nu aibă rețineri în a se manifesta. Am vrut să își asume ceea ce face.

Are o personalitate puternică, deci cumva e firesc să fie așa. Probabil și din educația pe care i-am dat-o până acum. Dacă nu îi argumentez ceva, nu există să accepte”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a participat la Bravo, ai stil!

Soția lui Mădălin Ionescu a fost una dintre concurentele emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Din păcate, nu s-a aflat printre finaliste. A fost la cuțite mereu cu celebra Andreea Tonciu, pe care a acuzat-o că a dat bani juriului pentru a fi favorizată.

În plus, Cristina Șișcanu a mai lansat acuzații de acest gen și către Cătălin Botezatu, dar și Maurice Munteanu. Cei doi au negat orice luare de cadouri, bani sau bunuri de altă natura, așa cum Cristina Șișcanu a insinuat chiar în marea finală, după ce a fost eliminată din concurs.

Cristina Șișcanu: În această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu sau a apropiaților?Ați primit așa ceva de la Tonciu? Rugăminți sau solicitări pentru a o favoriza. Adresez această întrebare pentru că în mediul online se vehiculează acest lucru.

Cătălin Botezatu: Nu m-aș preta ca jurat la așa ceva. Tot hate-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat.

Cristina Șișcanu: A fost o zvâcnire tot în mediul online că umneavoastră ați stat n spatele ținutelor Alexandrei Șișcanu.

Maurice Munteanu: Evident că răspunsul e NU. Nu știu de ieri sau de azi cine sunt. Astea sunt chestiuni care sunt verificate.

Cristina Șișcanu: Raluca Bădulescu mi-a spus că am ajuns printr-un noroc în marea finală, norocul este al vostru că am participat la Bravo, ai Stil. Vă mulțumesc!

Raluca Bădulescu: Am dezbătut acest subiect. Și nouă ne pare bine că ai făcut parte din conurentele Bravo, ai stil.