Mădălin Ionescu, cadou de zeci de mii de euro. Cristina Șișcanu a rămas fără cuvinte

de: Ana Chivu
01 03. 2021

Mădălin Ionescu nu se zgârcește deloc! Fostul prezentator de televiziune a scos câteva zeci de mii de euro pentru un cadou. Soția sa a rămas fără cuvinte când a văzut. Ce cadou i-a făcut partenerei sale?

Ce cadou i-a făcut Mădălin Ionescu soției sale?

Mădălin Ionescu știe clar cum să-și răsfețe soția! Fostul prezentator de televiziune i-a făcut un cadou neașteptat soției sale. Cei doi celebrează 11 ani de când formează un cuplu, iar jurnalistul nu a putut lăsa ziua la întâmplare, așa că i-a cumpărat mamei fiicei sale o mașină.

Cristina Șișcanu a povestit cum a fost surprinsă chiar în miezul nopții. De asemenea, a mărturisit cum nu s-a așteptat ca soțul ei să poată să țină totul secret atât de mult timp. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că a fost un moment superb, chiar dacă pentru unii nu e un automobil scump.

“În pijama şi cu papuci de casă am ieşit în miezul nopţii să îmi întâmpin noua mașină. Este pentru prima dată când Mădălin reușește să țină un secret și eu să nu bănuiesc nimic. Mi-a zis că mașina vine săptămâna viitoare, iar eu am fost un pic bosumflațică în sinea mea. Astă noapte, pe la 1:30, m-a invitat să ies la poartă că mă așteaptă surpriza! A fost un moment superb! Pentru unii poate este o mașina scumpă, pentru alții cu siguranță nu!

Pentru mine este o bucurie că de acum încolo voi avea alt confort atunci când voi călători, mai ales cu copiii! Dincolo de lucrurile materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că trăiesc IUBIREA. Acum 11 ani, pe 1 martie, soțul meu mi-a spus clar și cuprinzător : “De trei luni de zile mă gândesc la tine! Te iubesc!” ,m-a sărutat și așa a început povestea noastră”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

„Calităţile ei extraordinare de om”

„S-a dovedit a fi cu adevărat un supravieţuitor. Calităţile ei extraordinare de om care întotdeauna a făcut ceva pentru semenii ei i-au ieşit în evidenţă şi de această dată. Ştiu exact ce a făcut şi m-a surprins extraordinar de mult pentru că eu aveam senzaţia că este mult mai sensibilă. […] Toţi cei care judecă de pe margine, stând în faţa televizoarelor, condamnând-o că este cel mai slab om din echipă sau că a avut nişte reacţii temperamentale nu ştiu ce spun.[…] eu nu am văzut atâta răutate în altă parte a lumii ca aici în România!”
Mădălin Ionescu