11 dec. 2022 | 16:40

Luni norocoase pentru fiecare zodie în 2023. Anunțul făcut de Mihai Voropchievici

Horoscop
Luni norocoase pentru fiecare zodie în 2023. Anunțul făcut de Mihai Voropchievici
Luni norocoase pentru fiecare zodie in 2023. Anuntul facut de Mihai Voropchievici

Astrologii au prezis, deja, că 2023 va fi cel mai bun dintre ultimii patru ani. Numerologul Mihai Voropchievici susține că fiecare nativ al horoscopului european va înflori într-o anumită perioadă a anului, când toate lucrurile se vor așeza. Verifică, mai jos, să vezi în ce luni vei avea noroc.

Ce lună norocoasă ai în 2023 în funcție de zodie

Berbec

În iulie și august, nativii din zodia Berbec vor avea mare noroc în amor. Îți poți întâlni sufletul pereche într-o vacanță de vară sau într-o călătorie de afaceri.

Taur

Reprezentantul semnului zodiacal Taur este unul dintre cei patru nativi care vor avea un an de poveste în 2023. În lunile aprilie și mai vei da lovitura pe toate planurile.

Gemeni

Mai și iunie sunt cele mai norocoase lune pentru nativii din zodia Gemeni, fiind perioada în care se desfășoară semnul lor zodiacal. Vei avea parte de surprize plăcute. În ianuarie şi octombrie nu trebuie să faci risipă de energie, te vei bucura de inspiraţie.

Citește și Zodia care nu se va îmbolnăvi deloc în 2023. Scapă de ghinioane

Rac

Nativii zodiei Rac fac parte din ghinioniștii anului 2023, cu toate acestea, în iunie și iulie vei avea parte de liniște, înțelegere și un strop de bucurie.

Leu

Sfârșitul anului 2023 este al nativilor din zodia Leu. În noiembrie și decembrie te vei bucura de noroc în afaceri și în viața sentimentală.

Fecioară

August și septembrie sunt lunile norocoase ale nativului Fecioară. Te bucuri de o perioadă prosperă din punct de vedere financiar, iar în relația de cuplu lucrurile se vor așeza precum îți dorești tu.

Balanță

Nativul din zodia Balanță este norocosul anului viitor. Astrele vor fi de partea ta pe tot parcursul anului. Te vei îndrăgosti nebunește și îți vei găsi sufletul pereche.

Vei primi cele mai bune vești în septembrie și octombrie. Poți obține și o promovare la actualul job sau o ofertă de serviciu în altă parte. Stai bine pe toate planurile, bucură-te de fericire, pentru că meriți.

Scorpion

Lunile octombrie și noiembrie sunt cele în care te simți ca peștele în apă. Pe parte financiară nu vei simți niciun neajuns, întrucât vei avea cel mai mare noroc la bani în anul ce vine.

Citește și Zodia care are lumea la picioare în 2023. Va avea un an de vis și multe reușite

Săgetător

Lunile norocoase în 2023 ale nativului Săgetător sunt martie și aprilie. În primăvara ce urmează te vei bucura de o căruță de bani.

Capricorn

Vei avea ghinion în dragoste în anul 2023, însă în lunile ianuarie și februarie va răsări un licăr de speranță în sufletul tău și te vei concentra pe carieră.

Vărsător

Ianuarie și februarie sunt lunile norocoase ale zodiei Vărsător.

„Vor trece mai uşor peste obstacole şi vor da dovadă de eficienţă şi concentrare. Se vor bucura de armonie în viaţa de cuplu. Se vor simţi mai încrezători. Sfatul este să profite din plin de aceste oportunităţi.”, spune Mihai Voropchievici la Antena 3.

Pești

Februarie și martie sunt lunile nativului din zodia Pești. Te bucuri de prosperitate, bogății, liniște și fericire în viața de cuplu.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Cea mai mare problemă a șoferilor români. Greșeala e adesea fatală
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit un celebru milionar din România! A fost un tenismen profesionist. Dumnezeu să-l odihnească!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro