Luna Nouă și Lilith, schimbări majore până pe 18 iulie. Prin ce vor trece toate zodiile, de fapt

Luna Nouă și Lilith, schimbări majore până pe 18 iulie. Prin ce vor trece toate zodiile, de fapt
De ce surprize vor avea parte zodiile în următoarea perioadă

Următoarea perioadă vine cu schimbări foarte interesante. Astrologul Cristina Demetrescu anunță că Luna Nouă din zodia Taur va face conjuncție cu Lilith, iar până 18 iulie vor exista o mulțime de surprize cu privire la slăbiciunile, karma și neputințele unui om sau al unei relații.

Prin ce vor trece toate zodiile în următoarea perioadă

Cristina Demetrescu anunță că acest simbol nu trebuie ignorat, mai ales pentru că vor ieși la iveală părțile obscure ale unei persoane, relații, eveniment sau națiuni. Trebuie să apelăm la sinceritate atunci când vine vorba despre noi înșine pentru a nu îndrepta energiile negative către alți oameni.

„Lilith este acel simbol astrologic ce vorbește despre slăbiciunile, vulnerabilitatile, karma, neputințele sau părțile obscure ale unui om, ale unei relații, ale unui eveniment, națiuni etc.

A ignora acest simbol, ce nu este o planetă, este ca și cum cineva pus să vorbească despre sine, și-ar enumera doar calitățile, pe care crede că le are, fără a fi conștient ca și acele calități se așează perfect într-o matrice formată din tot atâtea trăsături vulnerabile fară de care, nici ființa de lumină nu ar străluci atât de intens. Este nevoie de multă sinceritate vis-a-vis de noi înșine, ca să conștientizăm aceste vibrații mai joase, uneori distructive. Este primul pas către a nu îndrepta aceste energii tulburi către alții.”, a scris astrologul pe Facebook.

Vestea la care nu se aștepta nimeni. Este trist ce au dezvăluit experții

În același timp, aceasta mărturisește că mai multe idei ce sunt lipsite de sens și înguste vor fi puse în aplicare, astfel că zodiile vor fi puse în fața unor provocări extrem de mari. Visurile oricui s-ar putea nărui din cauza faptului că Luna Nouă din zodia Taur face conjuncție cu Lilith, căci alte metode mult mai de succes nu vor fi căutate de către anumite persoane.

 „Ideile absurde, înguste, abrupte vor deveni extrem de sonore. Imaginați-vă un părinte ce transmite copilului sau canalizat catre o idee, vocație, muzică, sport, orice, că nu există bani pentru a susține pregătirea sa, fără a se gândi deloc, fără a analiza, ce anume ar putea sacrifica, pentru ca talentul acelui copil să nu se irosească. Acesta este doar un exemplu.”, a spus aceasta.

Nevoia de artă va reprezenta salvarea printre zodii. Cum profităm de acest aspect

În următoarea perioadă, nativii vor avea nevoie de artă și tot ce este frumos pentru a se elibera de anumite tensiuni, astfel că fiecare va simți nevoia să petreacă timp în natură, la un concert sau să socializeze cu prietenii. În același timp, astrologul anunță că ne putem hrăni prin intermediul simțurilor sau ne putem face mult mai mult rău.

„Oamenii au nevoie de artă și frumos, toate recepționate prin intermediul simțurilor noastre, vizual, olfactiv, auditiv și gustativ. Da, avem cu toții nevoie de impulsuri armonioase pentru a ne elibera de alte tensiuni.

Un concert, un dialog cu prietenii, o masă bună, sau măcar libertatea ca asta înseamnă o rutină firească în viața fiecăruia, curățenia înconjurătoare, aerul respirabil, liniștea, natura, florile, chiar și parfumul pe care nu îl mai simțim și nu îl mai transmitem, dincolo de mască, sunt ingrediente, fără de care se poate trai, dar nu se poate trăi plăcut. Prin intermendiul simțurilor noastre, ne putem hrăni sau din contra, ne putem otrăvi ființa.”, a dezvăluit astrologul.

Nativii vor avea parte de multe provocări. Ce se întâmplă cu persoanele din jur

În perioada următoare mai multe persoane pot descoperi ce le place sau nu, ce le face rău și ce le face bine. Vulnerabilitățile vor ieși la suprafață, dar fiecare va decide ce o să facă în acest sens. Nici de vicii nu scapă nativii, iar din punct de vedere medical, vor apărea foarte multe provocări.

„În altă ordine de idei, mă gândesc că această Lună Nouă/Lilith pe mulți îi va face să realizeze ce nu le place, ce nu le convine, ce îi atacă, uneori în mod surd. Ce se întamplă mâine poate scoate la suprafață multe din vulnerabilitățile noastre, însă rămâne la latitudinea fiecăruia să și le arate în mod vădit sau să și le trateze, în funcție de gravitatea lor. Viciile încap și ele în acest tablou, ispitele și nevoile carnale își pot face simțite tentaculele. Medical vorbind, poate exista o explozie de afecțiuni hormonale, tiroidiene, stomatologice, datorate carentelor, dar și micilor accindente, dar și alergii.”, a zis Cristina Demetrescu.

eveniment astrologic, astrologi, zodii
De ce surprize vor avea parte zodiile în următoarea perioadă. Sursă foto: Facebook Cristina Demetrescu
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI