25 aug. 2023 | 23:28

Luis Gabriel, gest emoţionant pentru un fan. S-a întâmplat în faţa a sute de oameni: „Aşa am simţit, sunt sufletist” EXCLUSIV

Monden
Luis Gabriel, gest emoţionant pentru un fan. S-a întâmplat în faţa a sute de oameni:

Luis Gabriel a făcut un gest de milioane pentru un fan de al său. Artistul a invitat pe scenă un băiat care suferea de o problemă. Cântărețul a făcut atmosferă și a cântat piesa favorită a acestuia. Cei doi au fost cuprinși de emoție. Artistul a declarat, pentru Playtech Știri ce l-a determinat să facă gestul emoționant.

Luis Gabriel, gest de milioane

Odată ajuns pe scenă, Luis Gabriel a creat o atmosferă de senzație. La un moment dat, artistul a invitat un fan care suferea de o problemă pe scenă. Cântărețul i-a îndemnat pe oamenii prezenți la concert să-l susțină pe Denis. Nu a durat mult, iar toți cei prezenți au început să strige în cor numele băiatului.

La vederea unei săli întregi care îi strigă numele, tânărul s-a emoționat. Denis a venit alături de tatăl său la concert. Cei doi, originari din Teleorman s-au bucurat din plin de moment.

Luis Gabriel i-a cerut lui Denis să-i spună care este piesa sa preferată. Micuțul nu a stat pe gânduri și a mărturisit că-i place piesa ”Toate diamanetele”. Nu a durat mult, iar toată sala a început să se distreze pe versurile melodiei.

Impresionat de povestea băiatului, artistul a decis să-i înapoieze banii pe bilet. Ulterior, și oamenii din public au început să arunce cu bani pe scenă pentru Denis. Momentul emoționant a fost surprins de partenera artistului, Isabelle Haziran. Ulterior, clipul a fost încărcat pe rețelele de socializare. Postarea a fost urmată de un val de reacții și de comentarii.

Te-ar putea interesa și: Ce a început să cânte Luis Gabriel la nunta lui Smiley. Artistul nu se aştepta la aşa ceva, reacţia Ginei Pistol

Ce l-a determinat pe Luis Gabriel să facă acest gest?

Luis Gabriel a mărturisit ce l-a determinat să facă acest gest. Artistul a declarat pentru Playtech Știri că a rămas impresionant de povestea băiatului.

De unde ţi-a venit ideea să îl iei pe Denis cu tine pe scenă? Ce te-a îndemnat să faci asta?

”Cântăm o melodie şi prietenul meu a venit la mine şi mi-a spus că este acolo un copil, fan de-al meu, care are o problemă. L-am luat lângă mine, l-am îmbrăţişat. Am rămas şocat când am văzut despre cine este vorba, am simţit emoţie, m-am gândit că el a venit cu tatăl lui şi că au plătit bilet că să mă vadă. Nu puteam să accept aşa că i-am dat bănuţii, am simţit o mare emoţie, sunt sufletist şi mâlos.

Am făcut ce ar fi făcut oricine în locul meu, zic eu. Nimic exagerat! Aşa am simţit. Fanii mei au reacţionat aşa cum mă aşteptam pentru că ei mă iubesc pe mine. De asta au şi strigat numele lui! Voi face astfel de gesturi oricând va fi nevoie.

Am vrut să iau legătura cu el, dar nu am reuşit pentru că era foarte aglomerat”, a spus Luis Gabriel pentru Playtech Ştiri.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro