Lovitura vieții pentru Gigi Becali! Vestea momentului în România: „E bombă mare”

Lovitura vieții pentru Gigi Becali! Vestea momentului în România: „E bombă mare”

Gigi Becali vrea să dea lovitura vieții chiar în anul pandemiei și este optimist că se va întâmpla astfel, după ce l-a contrazis pe vărul său, Ioan Becali.

Lovitura vieții pentru Gigi Becali! Vestea momentului în România

Patronul lui FCSB a anunțat în această dimineață că transferul lui Florinel Coman în străinătate va sparge toate topurile. Până acum, tânărul jucător de la FCSB a avut propuneri de a pleca din Statele Unite ale Americii, dar și din Portugalia, de la Sporting Lisabona. Ambele au fost considerate prea mici de către Gigi Becali.

Acum, latifundiarul din Pipera anunță că nu este mulțumit nici de o ofertă de 10 milioane de euro, ultima propunere anunțată vag de către vărul impresar: „Nu va pleca pe ce zice Giovanni, pe 10-11 milioane. O să fie 20 acum! E bombă mare, o să vezi”, a spus Gigi Becali pentru AntenaSport.

Suma este foarte mare, mai ales că fotbalul a fost întrerupt 3 luni în ultima perioadă și echipele au pierdut foarte mulți bani. De aceea, Giovanni Becali l-a contrat pe patron: „Gigi poate să vrea şi 20-25 de milioane, care e problema? Important e să aibă unul care îi dă banii ăştia!”.

Coman devine cel mai mare transfer din istorie

Ambiția lui Gigi Becali este clară, în condițiile în care vrea să dea lovitura vieții prin transferul lui Coman: să bată toate recordurile unui transfer din România! Record pe care îl deține după plecarea lui Nicolae Stanciu la Anderlecht pentru aproape 10 milioane de euro.

Chiar dacă nu va primi 20 sau 30 de milioane de euro în viitorul apropiat, Gigi Becali este îndreptățit să perfecteze transferul pentru o sumă de 15 milioane, uriașă pentru fotbalul românesc. Becali a plătit 3 milioane de euro lui Gică Hagi când l-a adus pe Florinel de la Viitorul. „Regele” nu mai are procent dintr-un viitor transfer, cum s-a întâmplat în trecut, după ce patronul lui FCSB a răscumpărat procentele, dându-și seama de potențialul fotbalistului.