Lovitură pentru Regele Charles. Vestea venită din Anglia, ce decizie ar fi luat Prințul Harry

de: Ioana Bucur
12 12. 2022

Regele Charles a primit o nouă lovitură de la fiul său cel mic. Apariția documentarului produs de Netflix despre Ducele și Ducesa de Sussex a stârnit furie în Familia Regală a Marii Britanii. Noul val de acuzații la adresa monarhiei a dus, inevitabil, la o decizie vehementă legată de Prințul Harry.

Regele Charles, furios

Așa cum era de așteptat, documentarul despre viața ducilor de Sussex este perceput ca o nouă declarație de război la adresa Familiei Regale a Marii Britanii.

Printre cei care au urmărit primele trei episoade ale seriei se numără și Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana. Întrebat dacă este de părere că mai există vreo șansă ca Harry să fie primit din nou cu brațele deschise de fratele și tatăl său, Burrell a mărturisit că nu crede că acest scenariu ar putea deveni realitate.

Fostul majordom al Prințesei Diana a precizat că noile acuzații aduse de Harry și Meghan Markle sunt, de fapt, o lovitură grea pentru Regele Charles și că este cât se poate de clar că fiul cel mic al suvernalui a decis să nu participe la ceremonia de încoronare a tatălui său.

„Nu cred că îi veți vedea la încoronare, cred că Regele va fi absolut furios și William nu va fi mulțumit de toată această exploatare. Ar trebui să rămână în America”.

„Meghan nu este Diana”

Burrell a fost deranjat și de comparațiile făcute între Diana și Meghan.

„Vorbim despre exploatarea imaginii Prințesei și despre afișarea unor imagini pe care William nu le vrea văzute din nou la televizor. Meghan nu este Diana.

Diana era o persoană diferită, exista un timp diferit și i s-au întâmplat lucruri care nu se i vor întâmpla niciodată lui Meghan”, a declarat Paul Burrell.

Dezamăgirea este uriașă și pentru Prințul William. Surse din interiorul Palatului Buckingham au dezvăluit că moștenitorul coroanei nici nu vrea să audă de împăcare, fiind deranjat de lipsa respect pe care Harry a avut-o față de bunica lor în timpul „Megxit”.

„Orice relație se construiește pe respect și încredere, mai ales când vorbim despre membrii Familiei Regale, care își trăiesc viața în lumina reflectoarelor.

Prințul de Wales este o persoană care ține foarte mult la intimitate, iar ce face Harry este opusul. Prietenii nu mai cred într-o posibilă împăcare între cei doi frați.”