03 sept. 2024 | 08:53

Lovitură pentru Florinel Coman. Fotbalistul Naționalei, condamnat definitiv pentru că a condus cu permis fals

News
Lovitură pentru Florinel Coman. Fotbalistul Naționalei, condamnat definitiv pentru că a condus cu permis fals
Lovitura pentru Florinel Coman

Florinel Coman, atacantul care a părăsit recent FCSB pentru a se transfera la Al Gharafa din Qatar, a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis. Această sentință vine ca urmare a unei anchete ample, în care fotbalistul a fost acuzat de multiple infracțiuni, inclusiv uz de fals și complicitate la fals în înscrisuri oficiale.

Florinel Coman, condamnat cu suspendare şi obligat să muncească 30 de zile în folosul comunităţii

Potrivit informațiilor publicate de gandul.ro, Florinel Coman a primit o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu suspendare. Din această condamnare, 9 luni sunt pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, două luni pentru uz de fals și patru luni pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Sentința a fost pronunțată după ce fotbalistul și-a recunoscut vinovăția și a semnat un acord de recunoaștere a acesteia. Pe lângă pedeapsa cu suspendare, sportivul a fost obligat să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială și să presteze muncă neremunerată în folosul comunității.

Aceasta se va desfășura în cadrul Direcției Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din cadrul Primăriei Voluntari, pe o perioadă de 30 de zile lucrătoare.

Permis falsificat, obținut în Ucraina

Prosport.ro a dezvăluit că Florinel Coman a recunoscut în fața instanței că a cumpărat permisul fals de conducere în Ucraina, în timp ce se afla la Kiev pentru tratament recuperator.

Fotbalistul a plătit 1.500 de euro pentru acest document fals, fără a urma cursurile unei școli de șoferi sau a susține probele necesare obținerii permisului.

Permisul, eliberat cu o valabilitate de 10 ani, nu figura în nicio bază de date din România sau Ucraina, fapt ce a condus la demascarea ilegalității.

Incidentul care a declanșat ancheta a avut loc în februarie 2021, când Florinel Coman a fost surprins conducând cu 165 km/h pe Autostrada A2, din direcția Constanța spre București. Oprit de Poliție, fotbalistul a prezentat permisul falsificat, care a ridicat imediat suspiciuni.

Citește și Gigi Becali, derapaj rasist la adresa lui Florinel Coman: „Păi ce, mă, ești țigan? Doamne, iartă-mă, că acum mă bagă la discriminare” – VIDEO!

De la viteză excesivă la o condamnare serioasă

Incidentul de pe Autostrada Soarelui a avut consecințe mult mai grave decât o simplă amendă pentru viteză. În urma verificărilor, autoritățile au constatat că permisul prezentat de Florinel Coman era fals, fapt ce a dus la deschiderea unei anchete penale.

Inițial, sportivul a fost amendat cu 870 de lei pentru viteză excesivă, dar cazul a luat rapid o altă turnură, după ce s-a descoperit că fotbalistul nu avea niciun permis valabil. Sentința finală reprezintă o lovitură dură pentru Florinel Coman, care acum trebuie să își redreseze cariera după această condamnare.

Deși va scăpa de închisoare, el va fi supus unei perioade de supraveghere strictă și va trebui să își demonstreze reabilitarea prin munca în folosul comunității. Această situație complicată va afecta, fără îndoială, imaginea publică a jucătorului, dar și parcursul său profesional în fotbalul internațional.

Citește și Inteligența artificială va revoluționa transferurile din fotbal. Cum vom afla în câteva secunde dacă Octavian Popescu sau Florinel Coman pot juca la o echipă puternică!

Digisport.ro
Scandal în SuperLiga României: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Țara în care salariul mediu este de peste 70.000 de euro caută angajați! Aproximativ 2.800 de locuri de muncă disponibile
EVZ.ro
Traian Băsescu, în spatele jocurilor de culise care ar putea arunca alegerile prezidențiale în aer!
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
BZI.ro
Raluca Bădulescu, poze indecente în mediul online. La 49 de ani, pozează pe OnlyFans!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
Kamala Harris a primit unul dintre cele mai bune sondaje ale sale din acest an. Surpriză în fieful lui Donald Trump
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro