Lovitură pentru Dinamo. Muhammad Murad, tratative secrete cu Petrolul, chiar în ziua în care a negociat pentru achiziția trupei din „Ștefan cel Mare”

Lovitură pentru Dinamo. Muhammad Murad, tratative secrete cu Petrolul, chiar în ziua în care a negociat pentru achiziția trupei din „Ștefan cel Mare”
Muhammad Murad negociază pentru două cluburi: Dinamo și Petrolul

„Muhammad Murad o întoarce ca la Ploiești”, titrează playsport. Jurnaliștii au aflat că omul de afaceri libanez a început negocierile pentru achiziția clubului Petrolul, chiar în timp ce discută cu oficialii grupării din „Ștefan cel Mare”. Tratativele au fost confirmate de un oficial al grupării petroliste.

Muhammad Murad, tratative cu Dinamo și Petrolul

Fanii lui Dinamo l-au văzut ca pe un mare salvator! Muhammad Murad a anunțat că vrea să cumpere clubul din „Ștefan cel Mare” și a cerut să vadă toate actele. Urgent! Omul de afaceri, cu o avere de 150 de milioane de euro, și-a dorit să înțeleagă de unde vine datoria uriașă de opt milioane de euro, o adevărată piatră de moară pentru „câini”, care alungă toți investitorii.

Jurnaliștii playsport. ro au aflat că Muhammad Murad a „întors-o ca la Ploiești”. Fostul participant de la celebrul show „Imperiul Leilor” a discutat despre o investiție la Petrolul. Discuțiile au fost aplicate și concrete. Și par destul de avansate!

„Este adevărat! Am purtat deja o discuție cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înțeles că ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziție în orice moment. Și în noaptea asta dacă e nevoie!”, a declarat președintele Costel Lazăr în exclusivitate pentru playsport.ro.

Sursa citată mai spune că cei opt foști jucători ploieșteni, din AGA care conduce clubul, au cerut imediat o sumă de bani, iar în acel moment tratativele s-au blocat. Și totuși, există o variantă care pare să fie pe placul ambelor părți. Muhammad Murad să plătească datoriile clubului de 1,5 milioane de euro și să asigure un buget de trei milioane de euro până la finalul campionatului.

Toate aceste informații au apărut chiar în ziua în care Muhammad Murad avea programată o nouă rundă de negocieri cu Vlad Iacob, administratorul special al clubului Dinamo. Întâlnirea a avut loc, dar lucrurile nu au avansat.

Mohammad Murad are afaceri în domeniile hotelier, industria alimentară și în cea de fast-food și a încercat să cumpere clubul Dinamo în anul 2020, de la Ionuț Negoiță. Negocierile s-au blocat și până la urmă a semnat doar un contract de sponsorizare.