Lovitură dură pentru soția lui Costel Corduneanu după 9 ani de căsnicie

Lovitură dură pentru soția lui Costel Corduneanu după 9 ani de căsnicie
Alina Bogdan, divorțul din 2011, și partajul averii

Liderul Clanului Cordunenilor, Costel Corduneanu, la începutul anului 2020 era încarcerat după ce fusese găsit vinovat, după ce s-a dovedit că plătise un hacker să-i spioneze laptopul fostei soții, Alina Bogdan. Cu toate astea a fost eliberat, iar acum a decis să facă partajul averii cu fosta soție, de care este despărțit încă din 2011. Alina Bogdan locuiește în Statele Unite ale Americii, încă din anul în care a divorțat de interlopul ieșean.

Costel Corduneanu, de la sportiv de performanță la interlop periculos

Ajuns astăzi la 51 de ani și considerat a fi unul din cei mai de temuți interlopi, Costel Corduneanu nu a avut o viață ușoară, dar reușea să facă performanță în calitate de sportiv, legitimat fiind la Steaua și clubul Dinamo Brașov. După ani de muncă devenea campion mondial la lupte, dar viața și, se pare, anturajul, l-au trimis de cealaltă parte a legii, după cum povestea la u moment dat unul din foștii săi antrenori.

Implicat în mai multe cazuri de șantaj, crimă organizată și trafic de persoane, într-un final Costel Corduneanu este arestat, judecat și magistrații îi dădeau și sentința. Dar decizia de încarcerare din 2020 nu era pentru toate aceste ilegalități, ci pentru că și-ar fi spionat soția, pe Alina Bogdan, plătind un hacker care să-i acceseze laptopul. Decizia era de 3 ani de închisoare, din care Costel Corduneanu a ispășit doar șapte luni, fiind ulterior eliberat. După eliberare temutul interlop declara că vrea să devină băiat cuminte.

„Eu nu am spus niciodată că nu am greșit. Mi-am recunoscut greșelile. Am stat închis, iar după ce m-am eliberat, s-a demonstrat că fapta pentru care am stat închis nu există. (… ) Înseamnă că am fost judecat pentru numele meu, pentru Corduneanu, nu pentru faptă. Eu vreau să ies din lumea asta. Am fost sportiv, am făcut lucruri frumoase. Am greșit, am plătit pentru greșelile mele.

Nu mai vreau! Mi-a ajuns! Vreau să fac afaceri legale, să nu mai am treabă cu nimic. (…) Lumea spune că suntem clan, că facem parte din mafie și nu mai știu ce. Noi nu suntem clan, noi suntem o familie. Noi nu am omorât pe nimeni. Într-adevăr, am reacționat și noi când am fost provocați, dar atât.”, declara Costel Corduneanu.

Alina Bogdan, divorțul din 2011, și partajul averii

În 2011, când Costel Corduneanu avea primele probleme reale cu legea, Alina Bogdan lua decizia de a divorța de interlop, ulterior plecând în Statele Unite ale Americii, unde locuiește și astăzi. Cei doi se cunoșteau la Paris, Alina având în 2001, 17 ani. Costel venea după un prim mariaj eșuat, după 16 ani de căsnicie, iar relația cu Alina Bogdan, spun apropiații, a fost dragoste la prima vedere.

Numai că în 2011, despărțirea dintre cei doi a fost una cu scandal, acuzându-se reciproc de mai multe fapte. Alina l-ar fi acuza pe Costel Corduneanu că a sechestrat-o, iar el pe fosta soție că ar fi făcut videochat, de aici și decizia de a angaja un hacker care să-i spioneze laptopul.

„Pe soția mea, Alina, am iubit-o enorm, cu toate că i-am dat kilograme de aur și bani iar ea a fugit de acasă”, declara după divorț interlopul.

La scurt timp, după eliberare, o instanță din Iași lua decizia de a-i obliga pe cei doi să facă partajul averii acumulate pe perioada căsniciei, numai că Alina Bogdan a trimis prin intermediul Ambasadei SUA la București o scrisoare prin care declară că nu are nicio pretenție, deși cei doi aveau împreună un apartment de lux în Iași, în valoare de 60.000 de euro. Odată cu venirea acestei decalrații instanța nu a mai continuat demersurile dându-i lui Costel Corduneanu câștig de cauză. Astăzi temutul interlop are o altă relație, din care au rezultat și doi copii, cu Grațiela Cercel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI