Lovitură dură pentru Insula Iubirii și Antena 1. Emisiunea va fi concurată în mod direct de un alt post TV

de: Ioana Bucur
11 08. 2023

Se pregătește o lovitură dură pentru Insula Iubirii și Antena 1. Pe piață se lansează un show cu totul inedit, un format în premieră la noi în țară. Primele informații despre show-ul incendiar ce va pune 12 cupluri în situații limită.

O nouă emisiune apare în curând

Românilor li se pregătește o surpriză de zile mari. Grila de toamnă va aduce pe micul ecran o producție nouă, un format unic la noi în țară și care promite să dea mari bătăi de cap celor de la Antena 1.

Adrenalină, tensiune, situații neprevăzute, întâmplări la limită într-o premieră de televiziune – sunt ingredientele cu care Prima TV își dorește să dea lovitura.

12 cupluri au acceptat provocarea vieții. Perechile de îndrăgostiți intră în competiția Cursa Iubirii, care va începe din toamnă, un un reality show săptămânal ce le va pune în situații care mai de care mai inedite. Filmările se vor desfășura în unele dintre cele mai frumoase regiuni ale României.

“Pot face față provocărilor? Se pot susține unul pe altul în momente de tensiune maximă? Nervii vor ceda ușor, lacrimile vor curge, competiția va atinge cote nebănuite și va genera situații la limită. Toate acestea se vor vedea în show-ul ce va fi difuzat în prime time, în toamnă, la Prima TV.

Concurenții pleacă în aventură prin țară, iar în exercitiul de a se testa ca și cuplu vor avea alături un psiholog cu ani mulți de experiență în terapia de cuplu. Acesta îi va îndruma și ajuta să înțelegă cum își pot consolida relația” – au transmis reprezentanții postului.

Te-ar putea interesa și: Derapaj grav la Antena 1. O organizație s-a autosesizat după ce o ispită de la Insula Iubirii a fost atinsă fără acordul ei: „Unul dintre cele mai grave abuzuri”

Gazda reality show-ului este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din țară

La final, marii câștigători vor primi un premiu spectaculos: un cec în valoare de 15.000 de euro și o vacanță de o săptămână într-o destinație exotică.

Gazda noului reality show va fi nimeni altul decât îndrăgitul Cove – Gabriel Coveșeanu.

“Abia aștept să cunosc cuplurile și să le ghidez pe drumul spre premiul cel mare. Cursa iubirii e un format unic de televiziune si mă bucur că am fost ales să prezint show-ul acestei toamne de la Prima TV. Vom avea, cu siguranță, parte de zâmbete și de neprevăzut, vom vedea lacrimi de bucurie, dar și de tristețe. Telespectatorii vor fi parte din show, își vor alege favoriții și îi vor susține în toată competiția. Ce contează cu adevărat este că, la final, va câștiga IUBIREA” – a declarat prezentatorul.

Te-ar putea interesa și: Liviu Vârciu vânează actori de la Hollywood, pentru noul film: ”Am și stat la șpriț, negociem!”. Când revine cu nea Marin la Antena 1 EXCLUSIV