Lovitură de teatru în cazul avionului prăbușit în Iran. Americanii au anunțat cine l-ar fi doborât cu o rachetă antiaeriană

Lovitură de teatru în cazul avionului prăbușit în Iran. Americanii au anunțat cine l-ar fi doborât cu o rachetă antiaeriană
Lovitură de teatru în cazul avionului prăbușit în apropiere de Iran

Noi ipoteze în privința prăbușirii avionului de pasageri ucrainean în apropierea Iranului. Oficialii americani știu cine l-ar fi doborât cu o rachetă antiaeriană.

Oficialii americani au găsit vinovatul în cazul avionului prăbușit în Iran

Un oficial de la Pentagon, din cadrul comunității de informații din Statele Unite ale Americii, alături de un alt oficial irakian, au declarat că avionul prăbușit în apropierea Iranului a fost doborât de o rachetă antiaeriană Tor-M1, Gauntlet, conform terminologiei NATO, arată mediafax.ro. Concluzia evaluării Pentagonului este că atacul a fost unul accidental, în contextul în care artileria era activă de teama unei contre din partea SUA la atacurile rachetelor asupra bazelor militare din Irak.

Comandamentul Central american a refuzat, însă, să facă vreun comentariu pe tema aceasta. Amintim că în urma prăbușirii aeronavei Boeing 737 – 800 toate cele 176 de persoane aflate la bord au murit după prăbușirea aeronavei. Avionul zbura de la Teheran spre Kiev.

Amerficanii au găsit vinovatul în cazul avionului prăbușit în apropierea Iranului
Amerficanii au găsit vinovatul în cazul avionului prăbușit în apropierea Iranului

„Wizz Air evaluează constant evenimentele curente din Orientul Mijlociu”

Iranul nu va preda cutia neagră a avionului ucrainean către compania producătoare de aeronave, a susținut șeful Organizației iranine de Aviație Civilă, în cursul zilei de 8 ianuarie.

„Wizz Air dorește să îi informeze pasagerii că monitorizează și evaluează constant evenimentele curente din Orientul Mijlociu și este în contact cu autoritățile relevante. Până în acest moment nu au existat zbonuri anuale, însă situația din regiune este schimbătoare, iar dacă va fi nevoie, compania, ca de fiecare dată, va lua toate măsurile necesare pentru a menține siguranța pasagerilor, echipajelor, și aeronavelor de pe zborurile operate către Dubai. Dacă va exista orice schimbare în programul de zbor al companiei ca urmare a unor evenimente viitoare din regiune, pasagerii afectați vor fi informați prin e-mail și sms”
Mesajul Wizz Air

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI