Loto Polonia – sistem de joc și câștiguri. Loteria europeană care i-a cucerit pe români

Loto Polonia. Joc de noroc

Dacă îți plac jocurile de noroc, le-ai încercat deja pe toate și te-ai plictisit de majoritatea, te-ar putea interesa Loto Polonia. Nu, nu este nevoie să locuiești în Polonia pentru a participa la acest joc. Este un joc simplu și distractiv, cu posibilitatea de a se juca online. Vei surprins într-un mod plăcut când vei afla cât de ușor este să joci și vei dori să joci în continuare.

De ce ar trebui să joci la Loto Polonia?

Poate este unul dintre jocurile de care nu ai auzit, însă acesta câștigă popularitate în România pe zi ce trece. Este foarte ușor de jucat, regulile sunt simple iar faptul că este disponibil online este un avantaj semnificativ. Pe lângă toate acestea, este un mod ușor de a câștiga o sumă de bani extra. Ai de ales între o mulțime de jackpot-uri, iar faptul că unele sunt destul de mari, poate reprezenta o șansă de care ai vrea să profiți. Însă, astfel de jackpot-uri nu sunt foarte dese. Cu toate acestea, merită să încerci, numărul de concurenți poate fi mic, ceea ce înseamnă că șansele de câștig sunt din ce în ce mai mari. Pentru a obține un bilet, nu este greu deloc.

Ce este Loto Polonia?

Loto Polonia este un joc de noroc ce își are originile în Polonia. Jackpot-ul poate ajunge și la câteva milioane de zloti, adică aproximativ 500.000 de euro. Premiul este mare în comparație cu alte jocuri de noroc, iar în funcție de jackpot, acesta poate crește. Tragerea pentru Loto Polonia are loc de trei pe săptămână, ceea ce poate fi un avantaj dacă vrei sa joci de mai multe ori, având și mai multe șanse la premii.

Loto Polonia. Jocul de noroc
Loto Polonia. Jocul de noroc

Loto Polonia este un joc destul de vechi, apărut în anul 1957, acesta a fost modificat de mai multe ori pentru a ajunge la conceptul de astăzi. Numele jocului de noroc nu a fost întotdeauna acesta, de fapt, acesta a căpătat denumirea de Loto Polonia abia în anul 2009. Un mare număr de polonezi sunt practicanți ai acestui joc. Cu toate acestea, fiind un joc online, oricine poate cumpăra un bilet pentru a juca pentru premiile cele mari. Dacă nu locuiești în Polonia, poți procura un bilet din mediul online cu doar câteva click-uri, de pe site-ul oficial.

Strategii la Loto Polonia

Odată cumpărat biletul și intrând în cursa pentru premiul cel mare, vei asista la două tipuri de extrageri: Polo Multi 1 și Polo Multi 2. Cele două tipuri de extrageri sunt identice, ambele fiind de tipul 20/80. În ambele tipuri de extrageri se extrag 20 de numere diferite cuprinse între 1 și 80. Diferența între cele două constă în faptul că prima extragere este la ora 15:00, iar cea de a două la ora 22:40.

Loto Polonia
Loto Polonia

Trebuie luat în considerare faptul  că unele agenții de pariuri, poartă numele de Polonia Multi Multi la ambele extrageri. În funcție de sistemul de joc, câștigurile pot varia. Însă, depinde și de suma pariată. De exemplu, cu o sumă pariată de 2 lei, la un sistem de joc 2 din 3, se poate câștiga până la aproximativ 27 de lei. La un sistem de joc 8 din 16, se poate ajunge la câștiguri de 100.00 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI