Loto Grecia – cum se joacă și ce câștiguri sunt la loteria de la Atena

Mod de joc și câștig la Loto Grecia.

Una dintre cele mai populare loterii de tipul 20/80 este Grecia Kino. Principalul motiv este acela că nu multe agenții oferă posibilitatea de a juca Grecia Kino Live. Cum se joacă și care sunt câștigurile Loto Grecia, aflați în acest articol.

Mod de joc și câștiguri Loto Grecia

Modul de a juca Loto Kino Grecia – această loterie pe internet, este următorul: se extrag câte 20 de numere, care să fie cuprinse între 1 și 80, inclusiv.

Există posibilitatea de a alege 15 numere pe un bilet, cel mul 16, la casele de pariuri care au Loto Grecia. Sistemul maxim este de 8/15 sau 8/16, ceea ce înseamnă că veți juca maxim 8 numere pe joc. Cei care locuiesc în Grecia și care au posibilitatea să joace de acolo, probabil au la dispoziție și varianta prin care ei pot să aleagă 20 de numere. În același timp, ei pot beneficia și de o combinație de 10 numere.

Loto Grecia: popularitate

Datorită faptului că, acest joc are extrageri care au loc foarte des, jocul Loto Grecia este foarte popular. Extragerile cu pricina au loc din 5 în 5 minute. Cei care joacă acest joc, pot plasa mai multe bilete pentru perioada de timp care urmează. Astfel șansele de a câștiga, cresc.

Conform site-ului 10pariuri.ro, în urmă cu 16 ani, mai exact în anul 2004 s-a lansat acest joc. Din acel moment, în intervalul 09:00-23:55, se fac extrageri zilnic. Rezultatele de la Loto Kino Grecia, se găsesc foarte ușor.

Loto Kino Grecia: mod de joc

Jocul Loto Kino 20/80 sunt jucate pe anumite platforme, care sunt intuitive în general. Atunci când cineva vrea să conceapă un bilet sau să aleagă pariuri, nu va avea probleme.

Spre exemplu, jocul loto Grecia Kino, pe SuperBet, este inteligibil. To ce trebuie să aleagă persoana care joacă, este: extragerea la care vrea să participe, numerele și tipul de joc. O altă opțiune a jocului pe platformă, este cea de a avea posibilitatea de a juca, cu ajutorul instrumentelor oferite de casele de pariuri:

 • cele mai rare 5 numere
 • cele mai frecvente 5 numere
 • un trio frecvent sau chiar pereche
 • trio frecvente consecutive.
Model de bilet la Loto Grecia.
Loto Grecia. Modalitate de joc și câștig.

Loto Kino Grecia – exemple de joc

La Loto Kino Grecia, există posibilitatea, de a juca bilete simple cu un singur număr sau mai multe sau chiar bilete tip sistem. Exemple de joc, sunt acelea în care:

 • cu o miză de 1 leu, există posibilitatea de a câștiga 1500 de lei, dacă se alege varianta: cele mai frecvente 5 numere.
 • alegând opțiunea perechea frecventă, se pot obține cu doar două numere ghicite și miză de 1 leu, suma de 16 lei. Cu cât se aleg mai puține numere, cu atât cresc șansele de câștig.
 • la Grecia Kino, dacă se joacă 8 numere cu sistem, folosindu-se 56 de combinații posibile. Se poate câștiga suma maximă de 1500 de lei și minimă de 26,79 lei, dacă de folosește miză de 1 leu.

Loto Grecia: agenții de joc

Loto Grecia 20/80 se poate juca la agenții. Iată câteva dintre acestea:

SuperBet

 • pentru a juca Loto Grecia 20/80, această platformă are una dintre cele mai intuitive interfețe.

PublicWin

 • printre multitudinea de loterii, cuprinde și Loto Grecia.

NetBet

 • unul dintre cel mai populate jocuri de tip loto de pe NetBet este Loto Grecia.

Casa Pariurilor

 • oferă și posibilitatea de a juca Lot Grecia, dar și posibilitatea de a vedea rezultatele jocului.

StanleyBet

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI