Loteria Română, anunț important pentru tragerile de Paște. Ce trebuie să știe jucătorii

de: Redacția
04 02. 2020

Loteria Română face un anunț important pentru tragerile de Paște. Are loc lansarea unui nou loz în plic, ce le poate aduce românilor premii în valoare de milioane de lei. Ce trebuie să știe însă jucătorii despre acest loz!

Loteria Română, anunț important pentru tragerile de Paște

IEPURAȘUL NOROCOS este noul loz lansat de Loteria Română, el poate fi achiziționat exclusiv din agențiile loto proprii, ce le oferă românilor șanse duble de câștig. Prețul lui este de 4 lei, cu acesta se pot câștiga premii în valoare totală de 1.109.450 de lei, plus două autoturisme. Jucătorii ce aleg lozul ”IEPURAȘUL NOROCOS” au șansa de a câștiga pe loc unul dintre cele 149.995 de premii în bani, conform Loto România.

Dacă jucătorii sunt însă necâștigători, aceștia își pot încerca norocul încă o dată prin participarea la extragerea specială ”lozurile necâștigătoare”. Aceasta va avea loc înainte cu o zi de Paștele Ortodox, unde loteria pune la bătaie două câștiguri ce constă în două autoturisme. De asemenea extragerea va avea loc live pe postul de televiziune ”România  TV„ la emisiunea ”Românii au noroc”, din data de 18.04.2020.  Lozurile necâștigătoare vor fi colectate de agențiile loto din București până la data de 15.04.2020, iar în restul țării până la 13.02.2020.

Loteria Română, anunț important pentru tragerile de Paște. Ce trebuie să știe jucătorii

Cel mai mare premiu Loto

Ultimul loz ce a fost lansat de către Loteria Română a fost ”Loz în plic fabricat în România” ce a continuat tradiția lozului în plic. Acesta avea 285.000 de câștiguri, valoarea lor totală fiind de circa 1,24 milioane de lei, și prețul unui astfel de loz era de 2 lei. Produsele loteriei au adus bucuria românilor de a-și încerca norocul zi de zi.

Premiul cel mai mare din istoria loto-ului a fost obținut de către un tânăr din Târgu Mureș. Acesta avea în jur de 30 ani și juca de peste 10 ani la Loto 5/40, 6/49 atât și joker. Câștigătorul a mărturisit că a mai avut noroc la categoria Loto 5/40 și în cadrul altor jocuri loto cu premii mai mici. Bărbatul joacă scheme reduse, așa a procedat și în data de 13 ianuarie 2019, unde numerele jucate nu aveau nici o semnificație personală, acestea fiind alese la întâmplare. Valoarea premiului a fost de 1.490.953,40 de lei însă câștigătorul nu a vrut s își publice identitatea, potrivit surseci citate precedent.