Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea din luna iulie. Care sunt bonurile, data și sumele câștigătoare

de: Ana Chivu
22 07. 2019

Loteria Bonurilor fiscale arată ce bonuri au ieșit câștigătoare la extragerea din luna iulie a lui 2019. Iată sumele, data și bonurile norocoase!

Loteria Bonurilor fiscale, extragere pentru luna iulie

Bonurile fiscale emise în data de 17 iunie au ieșit câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor din cursul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Valoarea lor a fost de 695 de lei. La extragre au participat bonurile emise în perioada cuprinsă între 1-30 iunie 2019. Suma de un milion de lei este cea din care vor fi acordate cel mult un număr de 100 de premii. Conform unui comunicat MFP, dacă numărul cererilor pentru revendicare este mai mare de 100, o altă extragere va fi organizată, pentru a putea determina cele maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Data, bonul și suma câștigătoare la loteria bonurilor fiscale din luna iulie

Rezultatele de la extragerea din cadrul Loteriei bonurilor fiscale vor fi publicate pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. Loteria Română timp de minimum 30 de zile. Cererea de revendicare poate fi redusă încă din prima zi de după efectuarea extragerii. Posesorii bonurilor care au câștigat trebuie să depună copia actului de identitate și o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Loteria bonurilor fiscale, extragerea din luna iulie. Sumele bonurilor câștigătoare

Bonul câștigător din luna iunie

„Bonul câştigător la această extragere este un bon fiscal emis în perioada 1 – 31 mai 2019, a cărui valoare trebuie să fie cuprinsă între 1 și 999, inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. 

Fondul de premiere este de 1 milion de lei. Din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române, pentru o perioadă de minimum 30 de zile, arată site-ul oficial al Loteriei Fiscale.