Loredana Groza, o nouă apariție incendiară. Fanii au înnebunit: ‘Ai boala lui Button’ FOTO

de: Ioana Bucur
03 10. 2023

Cea mai recentă apariție a vedetei a stârnit un val uriaș de comentarii. Fanii au reacționat imediat când au văzut-o pe Loredana Groza într-o ipostază inedită. Ce i-au transmis internauții artistei care nu s-a temut niciodată de controverse.

Loredana Groza a făcut furori cu cea mai recentă apariție

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai talentate, apreciate și cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Și-a construit o carieră fabuloasă, nu doar pe scenă, dar și în televiziune, ce se întinde pe câteva decenii. A știut când să se reinventeze, reușind astfel să rămână sub lumina reflectoarelor.

Artista este celebră și pentru aparițiile sale spectaculoase. Este excentrică, boemă, provocatoare, noncoformistă și nu s-a ferit niciodată de aparițiile controversate, fără să se lase afectată de comentariile mai puțin frumoase făcute de cârcotași.

Internauții au reacționat imediat

Vedeta a stârnit un val uriaș de reacții cu cele mai recente imagini publicate pe platformele de social media. Cu o perucă blondă foarte lungă și îmbrăcată într-un body argintiu, cu design futurist, Loredana Groza este complet transformată. Internauții au reacționat imediat, luând cu asalt secțiunea de comentarii. Cei mai mulți au felicitat-o pentru look-ul inedit, însă unii au ținut să puncteze că pare mai tânără pe zi ce trece, comparând-o cu personajul interpretat de Brad Pitt în filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button”.

„LORY ești fantastica … o zeița mult prea simpatica ….așa se numește piesa care am compus o cu muuuulti ani in urma pt tine și nu am reușit sa o fac in studio”, „Wow ce frumoasă și ce frumusețe ești Loredana”, „Cred că suferă de boala lui Benjamin Button” – au fost doar câteva dintre mesajele trimise de internauți.

Te-ar putea interesa și: Loredana Groza revine pe micul ecran în ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Cum îşi menţine silueta, secretul a fost dezvăluit EXCLUSIV

Moment emoționant pe scena Festivalului Mamaia

Loredana Groza a fost protagonista unui moment special în timpul Festivalului Mamaia. Artista a avut plăcerea de a împărți scena cu Horia Moculescu, iar la finalul momentului, copleșită de emoții, a îngenuncheat în fața cântărețului, plină de recunoștință, după care l-a îmbrățișat.

„În 1965 am înregistrat o melodie excepțională a unui mare compozitor, Vasile Veselocshi, cel care a scris Strada Speranței. Eu i-am cântat această piesă și se fac 60 de ani de când am cântat-o. Acum va fi o versiune nouă, nemaicântată”, a spus Horia Moculescu.

„Îți mulțumesc, Horia! Horia este un Guru al muzicii, mulțumim”, a spus Loredana Groza, la finalul momentului artistic, îngenunchind și îmbrățișându-l pe artist.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Loredana Groza, nemachiată și fără filtre de Instagram. Fanii nu au recunoscut-o