Loredana Groza încinge imaginația fanilor la vârsta de 50 de ani. În ce ipostaze a apărut vedeta pe o plajă exotică

Loredana Groza încinge imaginația fanilor la vârsta de 50 de ani. În ce ipostaze a apărut vedeta pe o plajă exotică
Loredana Groza, imagini incendiare din vacanță Sursă foto: tacata-prosport

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, a început noul an cu o vacanță bine meritată. Artista se află împreună cu fiica sa și niște prietene pe plajele exotice din Mexic, acolo unde pare că se distrează de minune. Ca de fiecare dată, Loredana nu încetează să-și surprindă fanii cu corpul său irezistibil, așa că nici cu această nouă apariție nu a dat greș.

Cum se menține artista în formă

Ultima destinație aleasă de cântăreață este Tulum, Mexic, o zonă cu plaje exotice, desprinsă din Paradis, fiind de altfel preferată de multe vedete internaționale. Pentru a se ridica la înălțimile acestei destinații superbe din Peninsula Yutacan, Loredana Groza s-a lăsat surprinsă în niște ipostaze extrem de atrăgătoare, punându-și în valoare formele apetisante cu care se poate lăuda.

Cântăreaața, în vârstă de 50 de ani, are o viață extrem de activă din care sportul nu lipsește. De asemenea, aceasta a dezvăluit cum se menține într-o formă de zile mari la vârsta sa, subliniind faptul că nu a apelat la intervenții chirurgicale, așa cum o acuză multă lume.

Loredana Groza consideră că o viață sănătoasă și frumoasă o poate avea oricine, atâta timp cât are o rutină de îngrijire zilnică, apelând la mâncare simplă și soluții neinvazive de menținere în formă.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă «acuză».

Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a ddezvăluit Loredana Groza într-un interviu pentru revista VIVA.

La ce nu poftește Loredana Groza

Întrebată care este secretul unui corp de invidiat, cântăreața a insistat asupra unui mod de viață organizat, fără excese alimentare, dar cu mult sport și odihnă. Loredana Groza a ținut să menționeze că un factor extrem de important îl constituie relația pe care fiecare o are cu mâncarea.

Aceasta a dezvăluit că nu poftește la pâine și dulciuri, astfel, un factor de îngrășare este eliminat din start.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie.

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat, pentru Libertatea, Loredana Groza.

Vezi fotografiile din vacanță în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI