Loredana Groza, dezbrăcată pe internet. Uluitor cum a apărut, toți au rămas mască FOTO

Loredana Groza, dezbrăcată pe internet. Uluitor cum a apărut, toți au rămas mască FOTO
Loredana Groza, dezbracata pe internet. Uluitor cum a aparut, toti au ramas masca

Loredana Groza a revenit în centrul atenției mass-media, după ce a postat o fotografie controversată în mediul online. Lipsită de inhibiții și extrem de senzuală, Lori a aprins fanteziile tuturor bărbaților, pozând dezbrăcată. Ce reacții au avut admiratorii săi. Femeile și-au acoperit ochii.

Loredana Groza, aproape goală pe rețelele sociale

Loredana Groza șochează social media, încă o dată. După ce, în urmă cu o săptămână, a primit un val de critici în urma videoclipului în care apărea desfăcându-și picioarele, în timp ce era ținută în brațe de către doi dintre dansatorii săi, Lori a comis-o din nou.

De data aceasta, nu este vorba de niciun clip, ci de o fotografie care i-a lăsat mască pe internauți. Vedeta a fost criticată grav de către urmăritorii săi de pe rețelele sociale, după ce s-a pozat în pat, în fața oglinzii, cu partea dorsală descoperită.

Cu alte cuvinte, fanii s-au arătat deranjați de faptul că, în imaginea buclucașă, Lori pare să nu poarte lenjerie intimă, în partea de jos a corpului. Internauții vigilenți au apostrofat-o pe artistă, blamându-i comportamentul care, potrivit lor, nu ar fi potrivit pentru o femeie de vârsta ei.

„Doamna Loredana, deja ați întrecut măsura!

Doamne ferește! A ajuns sa pună poze și în curu gol!

Ați înnebunit de tot!!!

Doamne fereste, daca mai esti intreaga la cap! Pune, femeie, chiloti pe tine!

Rușine, Loredana, ca aveți și dvs o vârsta!

Donald Duck de Romania!

La bătrânețe o iei razna!

Te-ai stricat și tu, ce ai fost și ce ai ajuns…

Inca 5 pasi pana la OnlyFans… primul e facut, au mai ramas 4!

Doar eu am dat zoom? M-am uitat după chiloți…prin cameră

Și editată și operată și tot nasoală ești!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au scris Loredanei Groza în mediul online.

Lori, certată pe Internet din cauza unui clip controversat

În urmă cu o săptămână, celebra artistă și-a impresionat urmăritorii, în timp ce se deplasa către unul dintre concertele sale.

Ca orice divă care se respectă, Lori nu se deplasează pe jos, ci a fost surprinsă când a fost cărată în brațe de către doi dintre dansatorii din trupa ei.

Glumeață și controversată din fire, Loredana Groza a încercat să facă o glumă și și-a desfăcut picioarele, în formă de șpagat, gest care i-a luat prin surprindere pe băieții care o țineau în brațe. Aceștia au acționat imediat și s-au asigurat că diva nu se dezechilibrează.