07 mai 2023 | 13:34

Loredana Groza, acuzată că îşi modifică prea mult fotografiile. Fanii vedetei au izbucnit: „Ce faci? Levitezi?”

Monden
Loredana Groza, acuzată că îşi modifică prea mult fotografiile. Fanii vedetei au izbucnit: „Ce faci? Levitezi?”
Loredana Groza, acuzată că îşi modifică prea mult fotografiile

O nouă apariție în mediul online, o nouă controversă, un nou val de reacții. Loredana Groza a fost certată de fani și acuzată că își modifică prea mult fotografiile. Ce detaliu au observat admiratorii săi într-o imagine publicată recent pe o platformă de social media.

Loredana Groza, certată de fani

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, a reușit să își construiască o carieră fabuloasă, la care orice artist la început de drum visează. A știut să se mențină mereu în atenția publicului, reinventându-se de nenumărate ori. Are o voce imposibil de confundat, iar fiecare apariție a sa se transformă într-un adevărat spectacol.

În ultimii ani, cântăreața a descoperit farmecul platformelor de social media. Loredana este foarte activă în mediul online, publicând aproape zilnic imagini fie din culisele concertelor sau proiectelor de televiziune în care este implicată, fie cele mai interesante momente din viața sa de zi cu zi.

Nu de puține ori fotografiile postate de ea au stârnit critici din partea unora, cârcotașii acuzând-o că folosește excesiv filtrele care îi modifică aspectul fizic. Un exemplu recent este imaginea în care Lori apare pe covorul roșu de la intrarea la Met Gala, cel mai important eveniment caritabil de peste Ocean, de unde nu lipsesc cele mai mari vedete din lume.

Te-ar putea interesa și: Loredana, gest aspru criticat la un concert. Ce a făcut vedeta după ce spectatorii i-au dat bani în mână. Foto

„Suntem cumva la testele de inteligență?”

În condițiile în care artista nu a dat nicio explicație în descrierea pozei, s-a dat startul unei dezbateri aprinse în secțiunea de comentarii. Oamenii au acuzat-o că își modifică prea mult fotografiile:

„Dar ce faci, levitezi? Hmmmm, cu pantoful nu prea stai pe trepte… Suntem cumva la testele de inteligență? Cine vede primul Eroarea din imagine…aprecieri, frumos truc”,„Cu atatea aplicatii de retusare nici nu mai stii cum arata omul! Pacat”, „Madonna României, de nerecunoscut”, „Asta e editata cum stai cu picioru ala ca nu are logica pe ce te sustii? Pe dunga treptei?”, „Superbă”, „Diva!”, „Reginaaa!!!!! Chiar era mișto să te duci acolo”,„Wow ce frumoasă ești” – sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Se pare că nu Loredana ar fi cea din spatele imaginii ce a născut controverse în mediul online. Tot în secțiunea de comentarii, un internaut se declară fericit că diva i-apreciat editarea: „Te iubesc, Lori! Mă bucur că ți-a plăcut editul meu”. Artista i-a răspuns: „E haios!”

Te-ar putea interesa și: Ce a putut spune Loredana Groza despre Iulia Vântur. A surprins-o aşa pe iubita lui Salman Khan, după zvonurile despărţirii. Foto

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro