Lora, situație critică în izolare. Ce se întâmplă cu vedeta și iubitul ei în Bali. ”Mi-e frică!”

de: Alexandra Chivu
13 04. 2020

Lora a declarat în cadrul unei intervenții prin Skype, la emisiunea ”Vorbește Lumea”, că trece printr-o situație critică, împreună cu iubitul ei, în izolare. Ce a pățit vedeta, aflată de mai bine de o lună în Bali.

Lora, situație critică în izolare. Ce se întâmplă cu vedeta și iubitul ei în Bali

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au plecat în vacanță în Bali fără să se gândească la ce ar urma să se întâmple. Cei doi aveau bilet de întoarcere pe data de 7 aprilie, însă toate zborurile au fost blocate din cauza pandemiei și au rămas izolați în Bali. Solista a declarat că vor rămâne acolo până le va expira viza. Lora și Ionuț au închiriat o căsuță și vor face economii pentru a le ajunge banii pe perioada în care rămân în Bali.

Lora, în Bali

Cât despre criza sanitară, cuplul și-a luat măsuri de precauție necesare: și-au cumpărat măști de protecție și dezinfectează produsele cumpărate. Vedeta a declarat, într-un interviu pentru revista VIVA!, că li s-a dat zbor către Paris acum puțină vreme, numai că de acolo ar avea numai trei ore la dispoziție pentru a-și găsi zbor către România și nu au de unde ști ce se va întâmpla. Ar putea chiar să rămână în carantină în Franța și cel mai probabil vor aștepta răspunsul companiei de la care au achiziționat bilete inițial, pentru a vedea dacă este posibil să se întoarcă la finalul lunii aprilie.

„Vrem să ne mutăm neapărat. Vom rămâne fără curent electric, fără internet”

Deși la momentul acordării acelui interviu în revista de modă totul era în regulă, acum, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Lora a dezvăluit că urmează să petreacă 3 zile de liniște și întuneric, totul din cauza unei sărbători.

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează 3 zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a declarat artista.