Logodnă la Puterea Dragostei! Ce concurenți au decis să își unească destinele

Logodnă la Puterea Dragostei! Ce concurenți au decis să își unească destinele
Logodnă la Puterea Dragostei! Ce concurenți au decis să își unească destinele

Logodnă la Puterea Dragostei! Doi dintre cei mai iubiți și populari concurenți ai showului matrimonial de la Kanal D au decis să își unească destinele. Cine sunt amorezii care abia așteaptă să ajungă împreună în fața altarului, pentru a-și jura iubire veșnică.

Ce concurenți de la Puterea Dragostei s-au logodit

Bat clopote de nuntă pentru doi dintre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei. George și Mădălina au dovedit că se iubesc mai mult decât orice pe lume și nu există obstacol pe care să nu-l poată înfrunta, dacă sunt împreună. Cei doi amorezi au decis să ducă relația la nivelul următor, spre bucuria fanilor cuplului.

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au logodit. După ce au părăsit competiția de la Kanal D, George nu a mai stat pe gânduri. Bărbatul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită Mădălina, care a spus un DA tare și răspicat, vizibil emoționată de unicitatea momentului. Cei doi au surprins logodna într-o serie de fotografii pe care le-au postat pe rețelele de socializare, acolo unde prietenii lor virtuali i-au felicitat. Au curs laudele în cascadă în mediul online pentru Mădălina și George de la Puterea Dragostei, după ce cei doi îndrăgostiți s-au logodit.

Frumoasa brunetă le-a arătat admiratorilor săi de pe Instagram inelul său de logodnă, de care este îndrăgostită. Mădălina este convinsă că George este bărbatul visurilor sale și abia așteaptă să devină soția lui. Se pare că lucrurile dintre cei doi amorezi decurg foarte bine, de când au plecat de la Puterea Dragostei, iar povestea lor de iubire ar face geloasă pe orice domnișoară însetată după amor.

Mădălina de la Puterea Dragostei, însărcinată cu George?

Acum două săptămâni circulau zvonuri în mediul online conform cărora Mădălina ar fi fost însărcinată cu George. Aceste rumori i-au activat, imediat, pe fanii celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, curioși fiind să afle dacă bruneta poartă sau nu copilul iubitului ei în pântec. Chiar dacă Mădălina nu a comentat nimic în privința acestor zvonuri, lăsându-și fanii în aer, admiratorii vedetei sunt convinși că venirea unui bebeluș pe lume le-ar întregi fericirea celor doi îndrăgostiți.

Mădălina și George își fac tot felul de declarații de dragoste pe Instagram, spre deliciul internauților, care sunt spectatorii unei povești de iubire ca în povești:

„Ești aerul pe care îl respir și fără de care nu pot trăi nici măcar o secundă. ?

Love you ??

Iubirea meaaa❤️

Te iubesc enorm de mult !???‍❤️‍?‍? @igeorge13

La mulți ani lumina ochilor mei? Te iubesc +5❤️, sunt doar câteva dintre mesajele pe care cei doi logodnici și le dedică pe platformele sociale.