Locurile minunate din România de unde vei lua cea mai mare energie. Au puteri magice
Care sunt locurile minunate din România de unde îți vei lua cea mai mare energie. Aceste locuri sunt considerate a avea puteri magice și mistere ascunse. Dacă cu mii de ani în urmă, oamenii considerau aceste locuri binefăcătoare, atribuite zeităților, milenii mai târziu, oamenii de știință au explicat încărcătura locurilor drept noduri energetice, ce au rezultat din ciocnirea „biocurenţilor inteligenţi” ai planetei. Se crede că în România se află unele dintre cele mai puternice puncte din toată lumea.
Locurile minunate din România de unde vei lua cea mai mare energie
Sfinxul din Bucegi este considerat un punct energetic foarte puternic și a dat naștere unor numeroase legende. Acesta străjuiește Muntele Sacru al dacilor (Kogayon), ca parte a unui trigon energetic: Peştera lui Zalmoxe (n.red. azi Peştera Ialomicioarei-Babele şi Sfinxul-Vârful Omu (Vârf al Cerului).
Preoții veniți la poalele Sfinxului se închinau, chiar sub ochii Babelor. În jurul Sfinxului apar, la anumite intervale, conuri de lumină ce se rotesc ca un vortex de nori, capul pare să prindă viață, de forma chipului unui dac cu cușmă. Aici se înregistrează și semnale radio venite dinspre interiorul muntelui.
Un alt fenomen inedit se petrece aici în fiecare an, la data de 28 noiembrie, când razele soarelui construiesc o piramidă energetică în jurul chipului sculptat în piatră. Legenda spune că la acea dată Decebal și-ar fi ucis fiul chiar în acest loc, drept sacrificiu pentru zei.
Se crede că în Bucegi se află cel mai important punct energetic al lumii, iar centrul său este situat în apropiere de Vârful Omu, unde apar curcubee strălucitoare ciudate.
Sarmisegetuza, comparabilă cu Stonehenge și Acropole
Un alt punct considerat a fi energetic cetatea Sarmisegetuza. Capitala Daciei preromane din inima Munților Orăștiei este comparabilă cu Stonehenge şi Acropole, ca simbol cultural-religios. Strămoșii căutau punctele energetice cu ajutorul fântânarilor, pentru a amplifica puterea rugăciunilor și a vindecărilor.
Incinta sacră a dacilor era o fortăreață ce avea șase sanctuare și un altar megalitic cu inscripții într-o limbă ce nu se cunoaște, dar despre care se crede că ar fi limba Lemuriei, continentul pierdut. Sub platoul greu accesibil, noile tehnologii de scanare a subsolului au indicat existența unei așezări subterane, a unei rețele de tuneluri și a unor gropi conice, precum și a trei piramide îngropate.
Situl nu a fost deloc exploatat, iar singurii care au avut curiozitatea să caute sub primul strat de pământ sunt vânătorii de comori, căutători ai tezaurului dacic, care ar include vestitele brățări orgonice cu puteri telepatice.
Locul unde toate dorințele se împlinesc
Șinca veche este tot un loc special, situat între Brașov și Făgăraș. Locul este ferit de lume și se spune că ar avea puterea de a materializa gândurile. Lăcașul săpat în piatră este numit Templul Dorințelor, Templul Ursitelor, Grota de la Șinca Veche sau Templul extratereștrilor, are origini dacice și ascunde multe mistere nedescifrate.
Este un loc în care ar pătrunde energiile pozitive și adesea decorul unor fenomene paranormale: se voci de călugări în cor, apar sfere luminoase în fotografii etc. Legenda spune că oamenilor cu inima curată și credincioasă li se îndeplinesc dorințele aici și sunt vindecați de boli.