Locul din România în care trăiesc giganţi sub pământ. Mulţi străini ar face orice să ajungă aici, e ceva magic

de: Sabina Anastasia
26 04. 2023

Ai auzit vreodată despre locul din România în care trăiesc giganţi sub pământ? Se spune că îi poți găsi la o adâncime de puțin peste 15 kilometri sub suprafața pământului. Locul este cu adevărat magic, mulți străini vor să ajungă aici. FOTO/VIDEO

Locul din România în care trăiesc giganţi sub pământ

De-a lungul timpului, Munții Bucegi au fost subiectul a numeroase teorii ale conspirației, promovate ca mistere. Una dintre cele mai cunoscute astfel de idei face referire la presupusa descoperire a unei camere subterane și a unui depozit de tehnologie avansată străveche de către o echipă de cercetători, în anul 2003.

Au fost făcute afirmații potrivit cărora în regiune ar exista activități paranormale sau extraterestre, civilizații ascunse și s-ar manifesta fenomene mistice. Totuși, trebuie precizat că, în mare parte, astfel de povești se bazează pe legende și multe interpretări subiective, care nu au nicio bază științifică, potrivit specialiștilor.

Munții Bucegi sunt cunoscuți pentru frumusețea lor unică. Prezintă vârfuri abrupte, văi adânci și sisteme extinse de peșteri, populare printre iubitorii de drumeții, alpiniștii și pasionații de natură. Mulți turiști străini ar face orice pentru a ajunge în zona bogată în biodiversitate.

Podișul Bucegi, care prezintă trei atracții majore, Sfinxul, Babele și Vârful Omu, are o valoare culturală și istorică semnificativă. Explorarea sa poate fi o experiență plină de satisfacție și magie. Fără îndoială, când vei ajunge aici, nu vei rămâne dezamăgit. Se spune că într-o zonă a podișului trăiesc giganți.

„Sub Sfinx trăiesc giganți, la puțin peste 15 kilometri”

Știai că există anumite măsurători care arată că, inclusiv în Munții Bucegi, ar exista tot felul de tuneluri subterane? Legendele spun că aceste pasaje reprezintă un punct de legătură între locuri mistice de pe pământ, unde ar putea fi regăsite tăblițe vechi, giganți și multe altele.

Una dintre teoriile care circulă pe internet are legătură directă cu Sfinxul. Pe data de 28 noiembrie, aici se adună mulți iubitori ai activității paranormale, pentru a se încărca de la „piramida energetică”. Acesta este locul în care se spune că, sub pământ, se ascund giganți.

„Sub Sfinx trăiesc giganți, la puțin peste 15 kilometri sub suprafața pământului. Tărâmul electric sigilat a fost separat de alte zone cu cupolă, fiecare găzduind o specie diferită. Gândiți-vă la o foaie infinită de folie cu bule așezată pe o suprafață plată nelimitată”, este teoria vehiculată de un turist străin.

Specialiștii nu confirmă o astfel de ipoteză, însă cu siguranță se merită să organizezi o mică vacanță în regiune. Sfinxul este o formațiune stâncoasă naturală care atrage un număr mare de turiști din străinătate. Cei care s-au ocupat de măsurători au spus că, într-adevăr, există anumite galerii care comunică prin munte cu Retezat, Rarău și Ceahlău.