Localitatea din România prădată non-stop de hoți. Oamenii sunt disperați, ce au început să facă

Localitatea din România prădată non-stop de hoți. Oamenii sunt disperați, ce au început să facă
Localnicii sunt disperați, hoții nu le dau pace

Mai multe persoane dintr-o zonă a țării se confruntă de ceva vreme cu o problemă sâcâitoare. Cei aproape 700 de cetățeni locuiesc în localitatea care a ajuns să fie prădată non-stop de hoți. Românii sunt în culmea disperării și, în lipsa sprijinului din partea autorităților, au început să ia măsuri de unii singuri. Iată ce metode folosesc locuitorii localității pentru a se feri de acțiunile infractorilor.

Care este localitatea prădată non-stop de hoți

Situația financiară dificilă îi împinge pe unii români să facă gesturi ilegale, în căutarea unei surse de venit. Astfel, o serie de oameni au ajuns să fie disperați din cauza furturilor, după ce hoții au început să dea spargere după spargere. În localitatea prădată non-stop de hoți trăiesc mai bine de 700 de persoane, care au încercat să se apere singuri, de vreme ce polițiștii nu au reușit să soluționeze cazul.

Oamenii din comuna Deparați, județul Teleorman, sunt terorizați de hoți, după ce de o lună de zile trăiesc un coșmar. Mai mulți români din localitate s-au trezit cu casele sparte și, deși hoții nu fură mare lucru, lasă dezastru în urma lor. Polițiștii par a fi lipsiți de soluții, în ciuda faptului că ar avea un cerc de suspecți. Locuitorii nu sunt însă liniștiți la gândul că oamenii legii îi caută pe făptași și au apelat la propriile metode de apărare.

Ce soluții au găsit oamenii pentru a-i ține departe pe infractori

Hoții acționează noaptea și produc pagube atât în casele oamenilor, cât și asupra bunurilor lor. Un cetățean a povestit, pentru Digi 24, că infractorii i-au umblat în mașină. Omul s-a trezit cu lucrurile devastase și cu portofelul furat.

A desfăcut torpedoul și tot ce a fost în torpedou a făcut grămadă și am găsit, a doua zi dimineață, portmoneul, am avut 6 milioane bani, i-a luat, spune bărbatul.

Magazinul din comună, locuințele cetățenilor din comună și mașinile acestora au fost prădate de către hoți. Pentru a se apăra, oamenii au început să își achiziționeze lacăte și camere de supraveghere. În tot acest timp, polițiștii au consemnat sesizările și acționează pentru identificarea făptașilor.

De la începutul lunii și până în prezent, la nivelul localității respective au fost sesizate un număr de 4 infracțiuni de furt și o tentativă de furt. Se acționează pentru identificarea și tragerea la răspundere a autorilor, fiind constituit un cerc de suspecți, a declarat Iulian Orbeșteanu, reprezentant al Poliției, potrivit sursei citate.