Liviu Guță îl face praf pe Costi Ioniță! Ce acuzații grave îi aduce: ”Fură” VIDEO

Liviu Guță îl face praf pe Costi Ioniță! Ce acuzații grave îi aduce: ”Fură” VIDEO
Liviu Guță, auzații dure către Costi Ioniță

Liviu Guță nu mai suportă nedreptățile și revine în spațiul public alături de dezvăluiri incendiare despre unii colegi de breaslă! Cunoscutul manelist aduce acuzații extrem de dure în dreptul lui Costi Ioniță, care de o scurtă vreme este pe val în topurile muzicale.

Liviu Guță, auzații dure către Costi Ioniță

Răzoi între doi grei din industria menelelor! Liviu Guță vine cu un atac dur asupra lui Costi Ioniță. Doi dintre cei mai vechi cântăreți de manele au ajuns zilele acestea la cuțite, iar mesajele dintre ei sunt pe zi ce trece din ce în ce mai dure. Desigur, totul a plecat de la…bani. De curând, lumea muzicanților cu un succes răsunător în România a fost zguduită de un scandal al cărui dirijor este nimeni altul decât așa cunoscutul Liviu Mititelu’, care a devenit foarte critic și extrem de dur în privința unor colegi din domeniu. După ce l-a luat la puricat pe Axinte, despre care a susținut că l-a păcălit de nenumerate ori în privința unor evenimente, acum își îndreaptă privirea spre Costi.

După un schimb de replici, cel din urmă spune că ar fi fost „trișat” de Ioniță, care i-a replicat că orice intrare la el în studio produce costuri. Totul bine și frumos, dar felul în care i-a răspuns l-a deranjat pe Mititelu’ cel mai tare, mai cu seamă de încheierea mesajului: „Să nu mai fim așa de frustrați și vă spun un singur lucru: „Forță! Dar forță la muncă, nu la întins mâna”. Liviu a declarat, în cadrul unui video de pe canalul său personal de YouTube, că nu a oferit tuturor acest filmuleț pentru a-i înapoia ceva, ci doar pentru simplul fapt că l-a deranjat atitudinea și aroganța de care a dat dovadă Costi.

„Mă pufnește râsul… „

”Te-ai referit la curent, că un artist când vine la tine trebuie să plătească curentul… Mă pufnește râsul… În fine, probabil că furi foarte mult curent, părerea mea, când spui lucrul ăsta. (…) Probabil când vorbești despre curent te referi la faptul că noi am stat nonstop în studioul ăla, toată casa a fost plinjă de beculețe, ai avut și vreo 10 transformatoare, generatoare… Vreau să fac o paranteză: dragi soliști, de acum când vreți să colaborați cu Costi, fac o glumă, vă rog frumos să vă luați generatoare cu voi în studio pentru ca nu cumva să plătiți curentul. O fi un curent Versace, Armani sau Gucci… Cred că unor oameni au început să le cadă obrajii de la atâta obrăznicie”
Liviu Guță

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI