Liviu Dragnea a pățit-o în pușcărie. Iubita Irina a început să plângă. Momente dramatice

Liviu Dragnea a pățit-o în pușcărie. Iubita Irina a început să plângă. Momente dramatice
Liviu Dragnea a pățit-o în pușcărie. Iubita Irina a început să plângă. Momente dramatice

După ce ieri i s-au adus în mod oficial învinuiri în dosarul Teldrum, Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a aflat că nu mai are voie să mai iasă din penitenciar.

Liviu Dragnea a pățit-o în pușcărie

Zilele trecute, Liviu Dragnea a dat un interviu din penitenciarul Rahova prin intermediul Skype. Astfel că acesta a stat de vorbă timp de o oră cu fosta sa consilieră, pe nume Anca Alexandrescu. În cadrul discuției în direct de la Realitatea Plus, Liviu Dragnea a acuzat actuașa forță politică de faptul că a câștigat alegerile numai prin scandaluri și nu prin rezultate. El a mai ținut să menționeze faptul că PSD nu mai este o forță politică, dar și că a fost trădat de cei mai apropiați oameni: Vasile Dîncu, pe care îl considera cel mai bun prieten al său, dar și de Viorica Dăncilă și Paul Stănescu.

Interviul lui a stârnit însă controverse în lumea politică, iar la numai câteva ore, Administrația Națională a Penitenciarelor a trimis și un comunicat prin care a anunțat că nu a autorizat realizarea unui interviu din închisoare și că se va face un control amănunțit la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea se află de mai bine de un an.

De ce a început să plângă Irina

Dar de la difuzarea declarațiilor lui Liviu Dragnea, mai multe necazuri s-au abătut asupra lui. Politicianul a fost penalizat pentru acordarea interviului și i s-a ridicat dreptul la muncă în penitenciar. Astfel că nu i se mai pot reduce zilele de detenție. Mai mult, ieri acesta a fosr dus la DNA, unde a fost învinuit, oficial, în dosarul Tel Drum, pentru mai multe capete de acuzare: constituirea de grup infracțional organizat, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine, dar și de instigare la infracțiunea de prezentare cu rea credință de documente false, pentru obținerea, pe nedrept, a unor fonduri europene.

Dragna a mai primit și o altă lovitură: el nu mai are voie la zile de permisie, iar surse din PSD au dezvăluit pentru Impact.ro că iubita Irina Tănase a primit vestea ca o mare lovitură și că chiar ar fi început să plângă. Motivul? Potrivit legii, atunci când ești condamnat pentru o faptă, dar și cercetat penal în alte dosare, nu mai ai voie să ieși din închisoare în baza unei permisii, pe motiv că inculpatuș ar putea intra în contact cu persoanele implicate în dosarul în care este cercetat. Astfel, ultima permisie a lui Dragnea a fost în noiembrie 2019, pentru 24 de ore.