Liviu Dragnea a apărut în public după ce a fost înșelat de Irina Tănase. La cine s-a dus acasă politicianul

Liviu Dragnea a apărut în public după ce a fost înșelat de Irina Tănase. La cine s-a dus acasă politicianul
Politicianul s-a dus glont spre casa cuiva cunoscut

Sunt primele imagini cu Liviu Dragnea, după ce s-a despărțit de Irina Tănase. Politicianul trece prin momente dificile, după ce iubita lui l-a înșelat. El a văzut imagini compromițătoare pe care tânăra i le trimitea presupusului său amant. La vederea fotografiilor și a mesajelor dintre Irina și cel cu care l-a înșelat, Liviu Dragnea a decis să pună stop relației.

Unde a fost văzut Liviu Dragnea, după despărțirea de Irina

De altfel, el și-a petrecut ziua de nume, Sfântul Nicolae, la Teleorman, alături de copiii lui. Fostul lider PSD a scris și câteva cuvinte pe Facebook cu privire la situația lui amoroasă.

Ei bine, după ce s-a despărțit de Irina, Liviu Dragnea a fost surprins mergând la vila prietenului său Codrin Ștefănescu.

El a explicat pe Facebook că „există schimbări în viața fiecăruia”, preferând să nu confirme sau să infirme despărțirea de partenera lui.

A doua zi de la apariția informației în presă, el a plecat la vila lui Codrin Ștefănescu. Pe strada politicianului a fost adus și BMW-ul X5 pe care Irina Tănase îl folosea cât timp a fost cu Liviu Dragnea, conform Gândul.info.

Mașina a fost adusă de cel care i-a fost șofer, un bărbat angajat de fostul ei iubit.

După ce a stat puțin la casa prietenului său, Liviu Dragnea a fost condus la mașină de către Codrin Ștefănescu și a plecat singur cu un Mercedes.

De ce s-au despărțit cei doi

După cinci ani de zile, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit, după ce politicianul a aflat că iubita îl înșela cu un fost partener.

El a plecat din casa în care stătea cu tânăra, și-a închis telefonul și a plecat la casa din Alexandria.

De altfel, au apărut și câteva conversații pe care Irina Tănase le-a avut cu presupusul amant. Paul este un fost iubit de-al tinerei, cu care aceasta a reluat legătura cât Dragnea era în închisoare.

Se pare că cei doi au continuat aventura chiar și după ce politicianul a fost eliberat. În mesaje, a căror autenticitate nu a fost confirmată oficial, se arată cum Irina și amantul ei vorbesc despre unde și cum să se întâlnească, astfel încât Dragnea să nu bănuiască nimic.

Mai mult, între cei doi au existat și câteva fotografii comprimițătoare, în care blondina îl incita pe acesta. El îi spunea să își lase telefonul acasă, pentru ca politicianul să nu afle locația în care se află.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI