Livian de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca Comănici. Mesajul dur al concurentului

Livian de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca Comănici. Mesajul dur al concurentului
Livian de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca Comănici. Mesajul dur al concurentului

Livian, fost concurent în casa „Puterea Dragostei“, s-a gândit să clarifice situația, după ce chiar el s-a dat de gol și fanii au aflat despre noua sa iubită, o șatenă voluptoasă, pasionată de fitness, pe nume Florentina. Acum, tânărul a dat cărțile pe față!

Livian, atac „subtil“ la Bianca Comănici

Livian de la „Puterea Dragostei“ le-a promis celor care l-au susținut pe parcursul emisiunii și continuă să o facă un răspuns cu privire la situația dintre el și Bianca Comănici. Mai mult, tănărul spus că va da cărțile pe față și în ceea ce o privește pe Florentina, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită.

Fostul iubit al Biancăi a anunțat că va răspunde tuturor curiozităților existente printr-un vlog, pe care internauții îl vor putea urmări pe contul său de Youtube.

„Prieteni, știu că aveți foarte multe întrebări, dar o să răspund la tot diseară, printr-un vlog. Deja nu se mai poate, se dă în haită, păi dacă ataci haita, trezești lupul“, a spus Livian pe InstaStory.

De asemenea, acesta a scris și un mesaj cu subânțeles pe rețelele sociale: „Lupul va fi mereu personajul negativ dacă lăsăm capra să spună povestea“.

Reacția Biancăi, când a aflat că Livian are o nouă iubită

La rândul ei, Bianca a postat și ea un mesaj video, făcând referire, evident, la cel căruia i-a fost alături un an de zile. Câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial a lăsat să se înțeleagă dezamăgirea sa cu privire la faptul că Livian se întâlnește, deja, cu o altă fată.

Ea e noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei
Ea e noua iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei“

Ea a postat un clip scurt, alături de o melodie cu un mesaj emoționant: „Sper că ți-e dor de mine“.

Informația că fostul concurent ar avea o nouă iubită, pe Florentina, nu a fost privită cu ochi buni de către fanii acestuia, cu atât mai mult cu cât s-a aflat că tânăra face videochat.

„Se compară asta cu Bianca? O urmăresc pe ceva timp pe tipa asta, declara mai demult în live-uri că face videochat și că e mandra de asta. Asta e meseria ei de bază, tipa e mândră că face chat. Măcar Bianca a învățat din greșeli, asta persistă și îi place. Ce a făcut Livian se compară cu acela care are acasă un Porsche și el umblă după Dacia Logan, a scris o internaută“, a scris o internaută.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI