Live Video Online finala Europa League, Villarreal – Manchester United

Live Video Online finala Europa League, Villarreal – Manchester United
finala Europa League, Villarreal - Manchester United

În această seară, la ora 22:00, ora României, pe Digi Sport 1 va începe difuzarea meciului dintre Villarreal și Manchester United, din Finala Europa League. Villarreal caută să câștige primul său trofeu major împotriva uneia dintre superputerile fotbalistice europene. Acesta se va disputa pe stadionul Miejski, în Gdansk, Polonia. Iată unde puteți urmări Live Video Online finala Europa League, Villarreal-Manchester United.

Finala Europa League: Villareal-Manchester United – Live Video Online

Villarreal este antrenată de Unai Emery, iar cei de la Manchester United sunt antrenați de către Ole Gunnar Solskjær. Antrenorul Unai Emery urmărește a patra sa ligă Europa, în timp ce Ole Gunnar Solskjaer caută un prim trofeu ca manager al United.

Dacă cei din echipa Villarreal se află la prima semifinală europeană, cei din echipa Manchester United are asigurat locul în UEFA Champions League, ca urmare a clasării pe locul al doilea în Premier League. Manchester United a devenit a doua echipă din istoria Cupei UEFA / UEFA Europa League care a marcat opt ​​goluri în ambele etape ale unei semifinale.

Finala Villareal-Manchester United din Europa League: Live Video Online

Trei meciuri din acest sezon au egalat recordul celor opt goluri din UEFA Europa League:

  • Villarreal 5-3 Sivasspor din 22/10/2020
  • Leverkusen 6-2 Nice din 22/10/2020
  • Manchester United 6-2 Roma 29/04/2021.

Echipele Villarreal și Manchester United se vor întâlni în această seară pentru a disputa un meci pentru finala Europa League. Nu e prima dată când cele două echipe se întâlnesc pe teren. Ele au mai jucat de patru ori una contra celeilalte, dar în Champions League. De fiecare dată, meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Europa League Villarreal-Manchester United: arbitru

Finala Europa League dintre Villarreal-Manchester United va fi arbitrată de către arbitrul francez Clement Turpin. Acesta are vârsta de 38 de ani. El va avea și doi asistenți: Nicolas Danos şi Cyril Gringore, iar rezervă va fi Slavko Vinčić (Slovenia). François Letexier, Jérôme Brisard, Benjamin Pages (toţi Franţa) şi Paulus van Boek se vor afla în camea VAR.

Disputa dintre Villarreal și Manchester United din finala Europa League va fi difuzată de la ora 22:00, după ora țării noastre și va fi în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport+. Partida mai este difuzată și în format live video online pe digisport.ro.

Meciul dintre Villarreal și Manchester United

Competiția din această seară promite să fie una interesantă între cele două cele mai performante părți ale fazelor eliminatorii. Aceasta se va desfășura pe stadionul Miejski în Gdansk, din Polonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI