LIVE TEXT Vocea României la PRO TV. Irina Rimes, în lacrimi. Prima emisiune fără Andra

LIVE TEXT Vocea României la PRO TV. Irina Rimes, în lacrimi

Live text ”Vocea României” PRO TV, de la ora 20:30. Irina Rimes va fi în lacrimi, iar doi antrenori de voci se vor duela în replici neîncetat. Prima emisiune fără Andra, dar cu efervescentul Horia Brenciu.

UPDATE: Bogdan Ghirău a dat start la rock! În final, cum rock la rock trage, l-a ales pe Chirilă.

UPDATE: Luiza Constantin, artistă de stradă, a cântat divin, a întors toate scaunele și l-a ales pe Brenciu.

UPDATE: Daniel Tudor a intrat pe scenă! Echipa lui Smiley va avea de acum un patiser.

UPDATE: Pentru Ciarnău Mălina se bat Brenciu și Chirilă. Venind cu cover-ul piesei ”Tennessee Whiskey”, a ajuns în echipa lui Brenciu.

UPDATE: Iuliana Preda – s-au întors Smiley și Irina.

UPDATE: Dana Markitan, Chișinău, a venit cu celebra piesă ”Arlechino” , dar nimeni nu s-a întors. ”Prea mult teatru și prea puțină muzică”, a zis Chirilă.

UPDATE: Bogdan Dumitraș a întors 4 scaune cu ”Grace Kelly”. Merge mai departe cu Rimes!

UPDATE: Zoe Grigoraș a pășit pe scenă, Smiley și Irina au apăsat.  Cel dintâi a pus mâna pe vocea ei.

UPDATE: Al doilea moment poartă numele Florian, care a interpretat piesa ”Sexbomb” – Tom Jones. Nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

UPDATE: Mădălina Lefter a deschis concursul de voci. Pentru ea s-au luptat toți, mai puțin Smiley. În cele din urmă, a ales să facă parte din echipa lui Chirilă.

LIVE TEXT Vocea României la PRO TV

Pentru LIVE ”Vocea României”, ai aici site-ul oficial. ”Vocea României” a ajuns la sezonul cu numărul 9, iar debutul pe sticlă va avea loc vineri, 6 septembrie, pe PRO TV, de la ora 20:30. Jurații: Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu sunt nerăbdători să-și ciulească urechile pentru a apăsa pe butonul magic. Așadar, de la 20:30, încep audițiile pe nevăzute, astfel că doar vocea va conta. De menționat este că, pe lângă timbre care mai de care, și jurații vor ieși în evidență. Deși este vorba doar despre primul episod, adică prima reîntâlnire între jurați în această postură, Irina și Horia se vor duela în replici, pentru a aduce de partea lor un concurent.

LIVE TEXT Vocea României la PRO TV. Irina Rimes, în lacrimi. Prima emisiune fără Andra
Prima ediții, primele discuții între jurați

„Eu te invit în echipa Cosmos!”, îi spune Irina concurentului, în timp ce Horia completează: „Eu te invit să rămânem cu picioarele pe pământ!”. De asemenea, și Smiley va avea o misiune grea chiar din prima seară a show-ului. Artistul va rămâne stană de piatră la una dintre vocile sosite pe scena de talente, spunând: „Ai plecat de la minus, dar cu vocea ta ai ajuns la plus 100!”.

LIVE TEXT Vocea României la PRO TV. Irina Rimes, în lacrimi. Prima emisiune fără Andra
„Vocea României” a ajuns la sezonul cu numărul 9, iar debutul pe sticlă va avea loc vineri, 6 septembrie, pe PRO TV, de la ora 20:30

De altfel, nici Tudor nu va fi păsuit de dificultate, căci el va încerca să se apropie de unul dintre concurenți spunându-i: „Interpretarea ta din această seară a emanat atâta căldură, energie și bucurie și nu cred că toți antrenorii din această competiție știu să o prezerve. De aceea, eu te-aș invita în echipa mea, în cazul în care dorești să continui acest concurs cu aceeași energie și bucurie”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI