Live Video România – Noua Zeelandă, 0-0. Tricolorii ratează calificarea în sferturile de finală la JO 2020

Live Video România - Noua Zeelandă, 0-0. Tricolorii ratează calificarea în sferturile de finală la JO 2020
Live Text România - Noua Zeelandă. Vezi partida din faza grupelor Jocurilor Olimpice 2020

Live Video România – Noua Zeelandă. Astăzi, de la ora 11.30, la Sapporo, tricolorii dau testul suprem la Jocurile Olimpice 2020. Naționala U23 întâlnește, în ultimul meci al grupei B, selecționata similară a țării din emisfera sudică. Doar o victorie îi poate duce pe elevii lui Mirel Rădoi în sferturile de finală. Partida va fi transmisă de TVR, Eurosport și RRA. Ea poate fi urmărită în format Live Video și pe playtech.ro. Vezi meciul LIVE VIDEO aici!

Live Video România – Noua Zeelandă, 0-0

România – Noua Zeelandă, o-o, în partida decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale JO 2020. Din păcate, elevii lui Mirel Rădoi nu au reușit să obțină victoria necesară și se întorc acasă. Partida a fost presărată cu ocazii ale ambelor echipe, dar neo-zeelandezii au dominat și au fost mai periculoși. În prima repriză, tricolorii au avut o bară, prin Florescu, în minutul 11, dar aceea a rămas cam singura realizare a primelor 45 de minute.

După pauză, meciul s-a deschis și mai mult, ocaziile alternând la ambele porți. Dar o națională încropită nu a putut să-și găsească luciditatea și forța de a înscrie golul care ar fi adus fericirea. România a adunat 4 puncte, la fel ca Noua Zeelandă, dar aceștia au un golaveraj superior, așa că vor merge în sferturi. Grupa a fost câștigată de Coreea de Sud care a spulberat Hondurasul cu 6-0. Un eșec pentru Mirel Rădoi, dar și pentru cluburile care nu și-au lăsat jucătorii să participe la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Final de meci! România termină la egalitate, 0-0, partida decisivă pentru calificare și se întoarce acasă

Min. 87. Intră și Sefer în locul lui Florescu

Min. 78. Triplă schimbare făcută de Mirel Rădoi. Au intrat Deaconu, V. Gheorghe și Ciobanu, au ieșit Dobre, Chindriș și Dulca

Min. 76. Ocazie Noua Zeelandă. Aioani respinge în față, iar Dulca respinge șutul periculos expediat de Chris Wood

Min. 71. România la un pas de gol după altă lovitură de cap, expediată de Andrei Rațiu. Portarul advers respinge în corner.

Min. 60. Mare ocazie pentru România. Marius Marin lovește mingea cu capul din careu, dar portarul Woud reține în extremis pe linia porții

A început repriza a 2-a! 45 de minute de totul sau nimic pentru tricolori! În cealaltă partidă a grupei, Coreea de Sud – Honduras, 3-0. 

PAUZĂ! O repriză în care tricolorii au avut o bară, dar neo-zeelandezii au fost echipa mai periculoasă.

Min. 37. O nouă șansă pentru Noua Zeelandă. Wood lovește periculos mingea cu capul, după un corner, dar Aioani respinge

Min. 31. Șut periculos al lui Chris Wood, pentru Noua Zeelandă din lovitură liberă, după un fault de „galben” comis de Marco Dulca. Aioani deviază mingea în corner, dar centralul nu acordă corner.

Min. 19. În cealaltă partidă a grupei, Coreea de Sud conduce deja cu scorul de 2-0 în duelul cu Honduras

Min. 11. Bară pentru România! Florescu șutează din careu la colțul scurt, dar portarul Woud deviază balonul în bară. Mare ocazie pentru tricolori!

A început meciul!


Echipele de start:

România: Aioani – Chindriș, Ghiță, R. Grigore – Rațiu, M. Marin, Dulca, Fl. Ștefan – Florescu, Sîntean, Dobre
Rezerve: Popa, Pașcanu, Ganea, Ciobanu, V. Gheorghe, Deaconu, Sefer
Antrenor: Mirel Rădoi

Noua Zeelandă: Woud – Bell, Cacace, Champness, Elliot, Garbett, Just, Pijnaker, Stamenic, Stensness, Wood
Rezerve: Searle, Ingham, Lewis, McCowatt, Stangeer, Sutton, Waine
Antrenor: Danny Hay

Arbitru: Kevin Ortega
Asistenți: Michael Orue, Jesus Sanchez (toți din Peru)
Stadion: Sapporo Dome, se joacă fără spectatori

Vezi partida din faza grupelor Jocurilor Olimpice 2020

România – Noua Zeelandă, scor final 0-0. Partida decisivă pentru calificarea în sferturile de finală s-a încheiat cu o remiză albă. Scorul îi avantajează pe cei din emisfera sudică, la egalitate de puncte, câte 4, ei fiind avantajați de golaverajul superior. Partida a fost dominată de echipa din Noua Zeelandă, care și-a creat ocaziile mai periculoase. Și naționala U23 a avut șansele ei, irosite însă.

După 3 partide în grupa B, România pleacă acasă fără să fi înscris vreun gol, deși a adunat 4 puncte. Unica reușită a tricolorilor a venit în urma autogolului lui Oliva din partida contra Hondurasului, scor 1-0. În rest, senzația de echipă încropită a fost pregnantă mai ales în momentele importante, când jucătorii ar fi trebuit să dea dovadă de luciditate. Mirel Rădoi „bifează” încă o nereușită la echipa națională și este posibil ca totți contestatarii săi să-i ceară și mai aprig demisia. O șansă ratată, după 57 de ani de la prezența anterioară în turneul olimpic de fotbal.

 

 

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe