Litoralul pentru toți 2021. Prețuri infime pentru cazări, de la 1 septembrie

Litoralul pentru toți 2021. Prețuri infime pentru cazări, de la 1 septembrie
Se ieftinesc prețurile pe litoral

Vești bune pentru românii care vor să meargă la mare de la 1 septembrie. Prețurile scad odată cu încheierea sezonului estival.

Prețuri cu 70% mai mici pe litoral

Începe programul „Litoralul pentru toți”, de la 1 septembrie. Românii care vor să meargă la mare începând cu luna septembrie vor plăti prețuri infime pentru cazări și mâncare.

Prețurile pachetelor turistice de pe litoral vor scădea cu până la 70% de la 1 septembrie, în comparație cu tarifele imense din vârful de sezon.

Anunțul a fost făcut joi de către reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc, care spun că prețurile pentru cazare pe litoral vor începe de la 36 de lei pe noapte.

Programul Litoralul pentru toți începe de la 1 septembrie și se încheie pe 30 septembrie, adresându-se tuturor turiștilor care vor să petreacă un sejur la mare în extra-sezon.

S-au înscris în acest program 42 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, iar locurile disponibile ajung la peste 3.400 de unități de cazare.

Există în program și hoteluri de la 2 până la 4 stele, iar tarifele propuse de hotelier sunt pentru toate categoriile de turiști. Multe dintre ele au reduceri de până la 70% față de prețul din vârful sezonului.

Luna septembrie se anunță una ocupată la mare

„Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019.

Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, afirmă Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al FPTR, conform TVR.

Cel mai ieftin pachet este la un hotel de două stele din stațiunea Saturn și costă 72 de lei pe noapte pentru două persoane, la un minim de cinci nopți închiriate.

„Turiştii au toate motivele să aleagă o vacanţă la mare în extra-sezon. În primul rând, tarifele sunt mult mai mici decât în luna august şi ne aşteptăm ca de această oportunitate să profite atât cei care nu au reuşit să ajungă la mare în mijlocul verii, dar şi turiştii care doresc a doua vacanţă pe litoral.

Ne-am obişnuit în ultimii ani ca vremea să ţină cu turiştii şi în luna septembrie, astfel încât, conform prognozelor meteo actuale, aceştia se vor bucura de zile însorite la plajă până la sfârşitul lunii”, a adăugat reprezentantul FPTR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI