Lista de cadouri de Crăciun a unei tinere de 13 ani a uimit pe toată lumea. Cerinţele fetei au devenit virale, sunt 43 la număr

de: Rosu Ioana
19 12. 2023

O fată de 13 ani din Australia și-a întocmit o listă de dorințe de Crăciun care a lăsat oamenii „fără cuvinte”, valoarea totală însumând câteva mii de lire. Lista, care cuprinde 43 de articole de la produse de lux precum Dior și Skims până la tehnologie de vârf, a revoltat părinții, iar reacțiile pe rețelele sociale nu au întârziat să apară. Ce își doresc adolescenții din ziua de azi de la Moș Crăciun?

Lista cu dorințe de Crăciun, virală pe internet

Cu o săptămână înainte de Crăciun, o fată de 13 ani din Australia a întocmit o listă de dorințe de Crăciun, care conținea 43 de produse. Pe lângă numărul impresionant de obiecte dorite, lucru care a atras și mai tare atenția tuturor a fost faptul că toate produsele pe care copila și le dorea făceau parte din game de lux ale unor mari branduri.

Adolescenta și-a exprimat dorința pentru o gamă variată de produse, de la tehnologie de înaltă calitate la îmbrăcăminte de designer, produse de machiaj și îngrijire a pielii. Lista include un MacBook Pro, produse Charlotte Tilbury, parfum Gucci, haine Skims și multe altele.

Astfel, mătușa sa, șocată de cerințele nepoatei sale, s-a gândit să publice scrisoarea fetei pe rețelele sociale, dorind să arate ce-și mai doresc de Crăciun copiii din ziua de azi ți cât de mult s-au schimbat vremurile.

Bineînțeles că, la postarea scrisorii, reacțiile nu au întârziat să apară, postarea fiind distribuită masiv pe rețelele sociale. Unii au fost uimiți de extravaganta listei, comentând că aceasta depășește cu mult așteptările pentru vârsta ei, în timp ce alții au criticat fără menajamente, considerând că dorințele sunt prea costisitoare.

Deși o mare parte dintre internauți au fost surprinși și chiar șocați de pretențiile adolescentei, unii au fost mai înțelegători, recunoscând că preferințele tinerilor evoluează, motivând că aceasta este doar o expresie a gusturilor sale în schimbare.

CITEȘTE ȘI: Ritualurile care îți îndeplinesc dorințele. Sunt 6 la număr și unul atrage și bogăția

Cu ce vrea o copilă de 13 ani să vină Moș Crăciun la ea?

Internauții nu s-au sfiit să comenteze în fel și chip dorințele fetei, care pentru mulți par exagerate și nepotrivite pentru un copil care încă mai crede în Moș Crăciun, dar are dorințe de adult. Mulți susțin că adolescent și-a exprimat visele, iar în realitatea, ea va primi o păpusă Barbie și, poate, o ojă.

Cu toate acestea, au fost persoane care au semnalizat că, această listă reflectă foarte bine modul în care adolescenții au evoluat, iar cerințele lor sunt mai mari decât a generațiilor anterioare.

„Lista mea de dorințe pentru Crăciun 20234-204. Ulei de buze Dior, Converse, vestă pufoasă albastră pentru bebeluși, Lululemon, pietre dentare, adidași roz Nike, lanț pentru chei, gene false, MacBook Pro, inele, plăcuță de surf, lumânări drăguțe, bani, pernă de mătase, globuri de gheață facială, produse Charlotte Tilbury, blush Rare Beauty.

Picături de bronz Drunk Elephant, mobilier de baie nou, sticla de apă Frank Green și Stanley, lumini LED, ceas Apple, luciu de buze Gisou, încărcător portabil, Airpods Apple, șorturi Nike, corector Dior, pijamale de mătase, iPad nou, șosete Nike, blugi largi, Squishmallows, fustă din denim, rimel, parfum Gucci, card cadou Amazon, carduri cadou Mecca, haine Nirvana, pătură grea, ‘pijamale albastre cu iepurași de mătase, mărimea 14’, unghii acrilice (cele reale), Skims, bani, Uggs (ghete).”, se arată în lista de dorințe a adolescentei.

CITEȘTE ȘI: Ce își dorește o fetiță de 10 ani de la Moș Crăciun. Lista care a devenit virală pe internet