Lionel Messi, coleg cu un fotbalist român. Anunțul surpriză făcut de presa din Spania

de: Stan Nicu
31 08. 2020

Presa sportivă din Spania scrie că Lionel Messi ar putea ajunge coleg cu un fotbalist român. Cotidianul catalan Sport scrie că Manchester City i-a propus vedetei argentiniene Lionel Messi, care ar vrea să plece de la FC Barcelona, un contract pe cinci ani, cu un salariu anual de 100 de milioane de euro impozabili.

Lionel Messi va fi coleg cu un fotbalist român. Ce anunț surpriză au făcut jurnaliștii din Spania

Lionel Messi ar putea să joace la același club cu un fotbalist român. Presa din Spania a făcut anunțul surpriză. Astfel, Lionel Messi este curtat de clubul Manchester City, care i-ar oferi pentru un contract de cinci ani 100 de milioane de euro brut.

Însă jucătorul de 33 de ani nu ar rămâne toată perioada în Anglia. După trei ani de la contract, Lionel Messi ar urma să ajungă la clubul de fitbal New York City FC, la care evoluează şi Alexandru Mitriţă.

LIonel Messi ar avea o primă de instalare în SUA de 250 de milioane de euro

Lionel Messi ar avea o primă de instalare în SUA de 250 de milioane de euro

Echipa americană de fotbal face parte din „constelaţia” de cluburi a City Football Group (CFG), care deţine Manchester City. Ajungerea în SUA a jucătorului argentinian ar presupune, susţine sursa citată, ca acesta să primească o primă de instalare de 250 de milioane de euro.

Sumele anunțate Ar fi valabile cu condiţia ca Lionel Messi să plece liber de contract de la clubul de fotbal Barcelona.

Lionel Messi, clauză de reziliere a contractului de 700 de milioane de euro

Însă Lionel Messi are o clauză de reziliere a înţelegerii de 700 de milioane de euro cu echipa catalană. Mai multe publicaţii au precizat că această clauză nu mai este valabilă, însă liga spaniolă a negat informaţiile.

De șase ori câştigător al Balonului de Aur, Lionel Messi nu s-a alăturat coechipierilor săi de la FC Barcelona, prezenţi, duminică, la recoltarea probelor pentru testele PCR de depistare a coronavirusului.