Lidl România, o nouă investiție uriașă pentru clienți. Este doar al 5-lea teren de acest fel în țara noastră

Lidl România, o nouă investiție uriașă pentru clienți. Este doar al 5-lea teren de acest fel în țara noastră
O nouă veste uluitoare. Lidl România a dat lovitura

Lidl a făcut una dintre cele mai mari investiții din România! Mulți clienți o să se bucure când o să afle ce a reușit să facă reprezentanții lanțului de magazine. Cetățenii au parte de numeroase surprize, iar de această dată, Lidl a dat lovitura în țara noastră!

Reușită excepțională. Ce a făcut Lidl România

Lidl pregătește o investiție uriașă în județul Arad. Reprezentanții lanțului de magazine au reușit să bată palma cu un afacerist cunoscut, Gheorghe Medințu. Astfel, un teren care se află pe proprietatea arădeanului a fost achiziționat pentru ca Lidl România să marcheze o nouă reușită de excepție.

Terenul este situat în apropierea Hanului de la Răscruce, pe drumul care leagă Aradul de Pecica, potrivit specialarad.ro. Mari depozite ar urma să fie construite pe proprietatea cumpărată de Lidl România. Acestea o să fie extrem de folositoare atunci când vine vorba despre transportul de mărfuri.

Lidl România se bucură și alte depozite construite în țara noastră, printre care cele din Chiajna, lângă București, Nedelea, în apropiere de Ploiești, Iernut, lângă Târgu-Mureș și Lugoj. De asemenea, la Cordun, o localitate de lângă Roman, se găsește un centru logistic.

Lidl o să dea lovitura de sărbători. Ce produs a fost pregătit

Magazinele Lidl sunt apreciate de foarte multe persoane, fie că vorbim de România sau de alte țări. Produsele propuse de reprezentanții lanțului de magazine sunt la mare căutare printre cetățeni, iar ofertele nu pot să fie ratate. Iată că un alt obiect o să facă furori de sărbători!

Lidl are parte de foarte mult succes. De această dată, reprezentanții lanțului de magazine au venit cu o nouă ofertă pentru a intra în spiritul Crăciunului. Cea mai bună parte? Chiar Lady Gaga a făcut reclamă unui produs, așa că nu este de mirare dacă mulți o să se grăbească la cumpărături.

Clienții s-au bucurat enorm. Ce imagine a apărut în mediul online

Mai exact, Lidl Irlanda a început să facă reclamă la un produs care se află la un preț uluitor, anume 12 dolari. Acesta se găsește în magazine încă de pe 6 decembrie, însă nu se știe dacă o să fie disponibil și în România. Totuși, cu siguranță mulți s-au bucurat când au văzut imaginile distribuite în mediul online!

Lady Gaga apare în posterul pentru filmul House of Gucci, alături de Adam Driver. Actorul poartă un pulover marca Lidl. Lanțul de magazine o să doneze o liră sterlină din încasările obținute pentru fiecare produs cumpărat pentru serviciile Childline ale NSPCC.

Urmăriți Playtech.ro și pe