LIDL România, anunț de ultimă oră pentru toți fanii emisiunii Românii au Talent. Cine ia 300 de lei

LIDL România, anunț de ultimă oră pentru toți fanii emisiunii Românii au Talent. Cine ia 300 de lei
Lidl România pune zece premii la bătaie pentru fani

Fanii show-ului ”Românii au Talent” au parte de surprize consistente din partea sponsorului oficial, Lidl România. Premiile puse la bătaie nu sunt unele de neglijat. Lidl România a pus la bătaie pentru telespectatorii PRO TV 10 premii. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă este să urmărească emisiunea și să mizeze pe viitorul câștigător din sezonul 11.

Românii au Talent a ajuns în semifinale

Începând de săptămâna trecută, de vineri 14 mai, telespectatorii PRO TV au început voturile pentru favoriții lor în prima semifinală ”Românii au Talent”. Cei 12 concurenți au avut prestații deosebite, dar numai cinci dintre ei au mers în marea finală. Cei cinci concurenți calificați se știu deja. Aceștia sunt sunt Ana Maria Mărgean, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, GIM şi Rareş Trufea. Următoarea semifinală va avea loc pe 21 mai, tot de la ora 20:00, regulile fiind aceleași ca și acum.

Singura adăugire este că, în cea de a doua semifinală, juriul va putea trimite un al șaselea concurent în finală. Cu alte cuvinte, peste două săptămâni vom avea parte de marea finală ”Românii au Talent”. Câștigătorul va pleca acasă cu o fabuloasă sumă, oferită de sponsorul principal, Lidl România.

Lidl România pune zece premii la bătaie pentru fani

Sponsorul oficial al show-ului de talente de la Pro TV, este celebrul lanț de magazine Lidl România. În afară de marele premiu oferit câștigătorului Românii au Talent, Lidl mai pune la bătaie alte 10 premii. Toate premiile sunt în valoare de 300 de lei și pot fi câștigate de zece din cei mai inspirați telespectatori Pro TV. Singura condiție pentru a intra în posesia unuia dintre cele zece premii este să ai inspirație asupra viitorului câștigător la ”Românii au Talent”. Pe pagina web a concursului sunt specificate regulile jocului și tot acolo vei afla ce ai de făcut.

Tot ce trebuie să faci, dacă ai urmărit și urmărești semifinalele ”Românii au Talent”, este să votezi cine crezi că va fi marele câștigător. Dacă concurentul votat de tine va câștiga finala, tu vei primi unul din cele zece premii în valoare de 300 de lei. Conform regulamentului perioada în care poți vota este 11 mai 2021 – 28 mai 2021, la ora 20:30.

Dacă te vei număra printre primii zece care au ghicit câștigătorul, Lidl România te va premia cu 300 de lei. Așa că, nu ai nimic altceva de făcut decât să-ți votezi favoritul și să ai norocul să fie cel care va câștiga finala ”Românii au Talent”, de pe 28 mai 2021, de la ora 20:00. Reamintim că următorii cinci finaliști vor fi aflați în a doua semifinală de vineri, 21 mai, tot de la ora 20:oo, la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI